«Μεγάλο όπλο η Τούμπα»

«Μεγάλο όπλο η Τούμπα»

Gazzetta team
«Μεγάλο όπλο η Τούμπα»

bet365

Ο Χρήστος Ιντζίδης μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι σε σχέση με το πρώτο ματς ο «δικέφαλος» είναι πιο δεμένος και επίσης παίζει στην Τούμπα, η οποία αποτελεί όπλο της ομάδας.

Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας του Γιώργου Δώνη μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και την ανατροπή, για την ήττα από την Καλλιθέα, καθώς και για τον εαυτό του, δηλώνοντας έτοιμος να παίξει όποτε τον επιλέξει ο προπονητής του.

«Το παιχνίδι στην Κομοτηνή αν και ξεκίνησε άσχημα καταφέραμε και το γυρίσαμε, στο τέλος ήμασταν εμείς χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς. Μετά από τρεις ημέρες - τέσσερις, στο παιχνίδι του Κυπέλλου αν και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση κατά τη γνώμη μου κι είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, δεχτήκαμε δυο γκολ από φάσεις που αν τις δείτε δεν εμπνέουν κάποιο κίνδυνο. Εντάξει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και είναι το παιχνίδι αύριο που πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι εξαιρετικά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:
Για την «γκέλα» του ΠΑΟΚ με τη Καλλιθέα και τα δύσκολα ματς που έρχονται: «Θέλοντας και μη πρέπει να το κάνουμε αυτό, αν θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και 100% έτοιμοι για το παιχνίδι το αυριανό. Θα το αφήσουμε προς το παρόν να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα κι όταν έρθει η ώρα θα κοιτάξουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα γίνει μέσα στην Τούμπα».
Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Η ήττα που είχαμε δεχτεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν - κατ' αρχήν - στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα δεν είχε 'δέσει' τόσο καλά όσο πιστεύω είναι αυτή τη στιγμή. Ένα δεύτερο είναι ότι θα παίξουμε στην Τούμπα, μεγάλο 'όπλο' για εμάς και πιστεύω να είμαστε εμείς χαρούμενοι».
Για το αν νιώθει έτοιμος να ξεκινήσει στο ματς με τον Ατρόμητο: «Κάθε ποδοσφαιριστής όταν του πει ο προπονητής ότι πρέπει να παίξει, πρέπει να είναι 100% έτοιμος. Έτσι θ' αρπάξει την ευκαιρία. Εννοείται πως αν μ' επιλέξει ο προπονητής να παίξω θα είμαι απόλυτα έτοιμος ν' αγωνιστώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα