Mourinho kicks asses...

Mourinho kicks asses...

Θάνος Σαρρής
Mourinho kicks asses...

bet365

...στην κυριολεξία! Οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε μήνυση εναντίον του Πορτογάλου τεχνικού, κατηγορώντας τον ότι του έδωσε μια... ξεγυρισμένη κλωτσιά στα οπίσθια επειδή ζήτησε φωτογραφία!

Το δρόμο της δικαιοσύνης επέλεξε ο μεσήλικας από την Πάρλα, σύμφωνα με την ABC. Όπως κατήγγειλε, συνάντησε τον Special One στο εμπορικό κέντρο Μαχαδαόντα και τον πλησίασε ζητώντας του φωτογραφία. Εκείνος αρνήθηκε και όταν ο οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης επέμεινε και στάθηκε δίπλα του για πόζα, ο Ζοσέ του έδωσε κλωτσιά! Παράλληλα, καταγγέλλει ότι οι σωματοφύλακες του Πορτογάλου τεχνικού του έσπασαν το τηλέφωνο. Μετά από αρκετά «γαλλικά», παρενέβη η ασφάλεια του εμπορικού κέντρου!

Σε απόδοση 1.45 στη vistabet η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Οσασούνα

Από την Ρεάλ Μαδρίτης πάντως υποβάθμισαν το γεγονός, τονίζοντας ότι ο οπαδός προτίθεται να αποσύρει τις κατηγορίες, ενώ ο Μοu ισχυρίζεται ότι δεν αντέδρασε, παρά τις προσβολές και ότι απλά τον απώθησε ο σωματοφύλακάς του. Παράλληλα, έκανε λόγο για στημένο περιστατικό από ισπανικό κανάλι. Σύμφωνα με την αγγλική Sun, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι οι αρχές διεξάγουν έρευνα.
 

LA LIGA Τελευταία Νέα