Τα βρήκε με την ΕΠΟ ο Άρης

Τα βρήκε με την ΕΠΟ ο Άρης

Gazzetta team
Τα βρήκε με την ΕΠΟ ο Άρης

bet365

Άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχαν επαφές με τον Γιώργο Σαρρή και πήραν το οk ότι εφόσον εξασφαλιστεί και η ασφαλιστική ενημερότητα, τότε θα εκδώσει δελτία στους παίκτες που θα αποκτηθούν. Σε πρώτο πλάνο ο Διαμαντάκος.

Η υπόθεση της ΠΑΕ Αρης για την υπαγωγή στο άρθρο 99 θα εκδικαστεί εκ νέου στις 12 Απριλίου, ωστόσο η προσωρινή διαταγή παραμένει σε ισχύ. Η προσωρινή φορολογική ενημερότητα που εξασφάλισαν από την Εφορία τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές, εφόσον πάρουν και την ασφαλιστική ενημερότητα, καταβάλλοντας 35.700 ευρώ στον ΙΚΑ.

Η νίκη του Άρη στην Κρήτη επί του ΟΦΗ πληρώνει 3.00 στη novibet

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Ψηφίδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος, τα είπαν με τον Γιώργο Σαρρή και στελέχη της Ομοσπονδίας και πήραν το «πράσινο» φως ότι τα δελτία των παικτών θα βγουν κανονικά, εφόσον οι μεταγραφές είναι μέσα στους περιορισμούς των ομάδων που δεν έχουν πάρει αδειοδότηση. Η πρώτη κίνηση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα