Πρόβλημα στα αριστερά

Πρόβλημα στα αριστερά

Γιώργος Βροντάκης
Πρόβλημα στα αριστερά

bet365

Πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας για τον Φάμπρι καθώς ο Νίκος Σπυρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Χουχούμης έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Βλέπεις νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα με σκορ 1-0; Σε απόδοση 6.00 στη vistabet

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σπυρόπουλος και ο Χουχούμης λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αχίλλειο. Ο Φάμπρι μάλλον πηγαίνει στη λύση Λαγού προς τα αριστερά.

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε φάσεις στο βίντεο με αγώνες τους ΠΑΣ στους ποδοσφαιριστές του και τα «έχωσε» στον Κουίνσι επειδή δεν μάρκαρε στην προπόνηση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα