Τα δεδομένα για Μήτρογλου

Τα δεδομένα για Μήτρογλου

Gazzetta team
Τα δεδομένα για Μήτρογλου

bet365

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν φέρονται διατεθειμένοι να τον δώσουν τώρα καθώς θεωρούν πως η αξία του θα ανέβει κι άλλο.

Τις τελευταίες μέρες έχει έρθει στο προσκήνιο ενδιαφέρον της Σέλτικ και της Φούλαμ για τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» οι «ερυθρόλευκοι» σχολίαζαν πως «αν δίνουν 3,5 εκατ. ευρώ για τον Μήτρογλου, τότε να δώσουμε κι εμείς 800.000 ευρώ για τον Σαμαρά».

Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι η αξία του 24χρονου άσου φτάνει κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ρήτρα στο συμβόλαιό του αναφέρει πως όποια ομάδα επιθυμεί μπορεί να τον κάνει δικό της έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν καθώς θεωρούν ότι μέσω των εμφανίσεων του στην Ευρώπη, η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα ανέβει κι άλλο. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η διοίκηση του Ολυμπιακού να τον καλέσει άμεσα για να του ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2015 ή 2016 και ταυτόχρονα να αυξήσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα