Κάρολ out, Μέγιερι in!

Κάρολ out, Μέγιερι in!

Δημήτρης Τομαράς
Κάρολ out, Μέγιερι in!

bet365

Το πρόβλημα του Κάρολ που τον αφήνει εκτός για το ματς με Λεβαδειακό και λογικά και με Καβάλα χρίζει ξανά βασικό τον Μπάλας Μέγιερι. Θα είναι το πρώτο φετινό ματς του Ούγγρου στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Κάρολ έχει μία φλεγμονή στο έντερο και αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα παίρνει αντιβίωση και ενώ θα του γίνονται και εξετάσεις. Έτσι θα χάσει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό -όπως γράψαμε και νωρίτερα- και ενώ θα παρακολουθείται διαρκώς από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού.

Αυτό θα είναι το πρώτο φετινό ματς πρωταθλήματος που χάνει ο Βορεϊοιρλανδός γκολκίπερ. Επίσης ο Κάρολ πιθανότατα θα απωλέσει και το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα στις 16/1 που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη ενώ ίσως να μην προλάβει ούτε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η εξέλιξη αυτή δίνει την δυνατότητα στον Μέγιερι να είναι βασικός με τον Λεβαδειακό αλλά και εκτός απροόπτου και με τους Αργοναύτες. Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Νο2 των Πειραιωτών στους γκολκίπερ θα παίξει βασικός σε αγώνα της Λίγκας.

Υπενθυμίζεται πως ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν βασικός στο ματς με την Σάλκε στον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ και στα δύο παιχνίδια με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο. Από την άλλη ο πιτσιρικάς Γιαννιώτης θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των ερυθρολεύκων στο ματς με τους Βοιωτούς. Στο λιμάνι πάντως έχουν διαρκώς από κοντά τον Κάρολ έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει το συντομότερο δυνατόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα