Άλλα δύο προβλήματα ο Πετράκης

Άλλα δύο προβλήματα ο Πετράκης

bet365

Ακόμα δύο απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος είδε τους Βιτώρο και Περογαμβράκη να να κάνουν ατομικό στις προπονήσεις σήμερα.

Την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη συνέχισε και σήμερα η ομάδα του ΟΦΗ, με τον τεχνικό των Κρητικών να βλέπει άλλους δύο παίκτες να μην παίρνουν μέρος στις δύο προπονήσεις που έγιναν σήμερα.

Τόσο ο Περογαμβράκης, όσο και ο Βιτώρος αισθάνθηκαν ενοχλήσεις το πρωί και έτσι έκαναν ατομικό. Το ίδιο έγινε και το απόγευμα, με αποτέλεσμα να μείνουν και πάλι εκτός για να προφυλαχθούν και να μην χειροτερέψει η κατάστασή τους.

Αυτά τα δύο προβλήματα ήρθαν να προστεθούν στις απουσίες των Κουρδάκη και Βερόν, δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Πετράκη ενόψει της επόμενης αναμέτρησης.

Η αυριανή προπόνηση αναμένεται να είναι καταλυτική, καθώς αν οι δύο νεαροί άσσοι δεν συμμετάσχουν τότε λογικά θα βγουν εκτός μάχης για το κρίσιμο ντέρμπι κόντρα στον αναγεννημένο Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα