Εμπλοκή με «Μπουμ»

Εμπλοκή με «Μπουμ»

Gazzetta team
Εμπλοκή με «Μπουμ»

bet365

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν δέχεται να επιστρέψει το 50% της αποζημίωσης αν βρει άλλη ομάδα την ώρα που μένουν τα τυπικά για το διαζύγιο με τον Λέτο. Αύριο το ραντεβού με τον Βύντρα.

To σίριαλ με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ οδεύει τις τελευταίες ημέρες προς το φινάλε του, ωστόσο, την Πέμπτη παρουσιάστηκε εμπλοκή σχετικά με την επιστροφή της μισής αποζημίωσης που έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός στον Γάλλο, σε περίπτωση που βρει ομάδα μέσα στον Ιανουάριο. Ο έμπειρος στόπερ δεν συμφωνεί και έτσι οι δύο πλευρές πρέπει να βρουν την «χρυσή τομή». Από κει και πέρα, τα τυπικά απομένουν για το τέλος με τον Σεμπάστιαν Λέτο ενώ κρίσιμο είναι το αυριανό ραντεβού με τον Λούκα Βύντρα για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα