«Αντιπαθώ όλη την Νάπολι»

«Αντιπαθώ όλη την Νάπολι»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Αντιπαθώ όλη την Νάπολι»

bet365

Στον Κλαούντιο Μαρκίζιο ανήκει η ατάκα, με τον κεντρικό χαφ της Γιουβέντους να δηλώνει ότι αντιπαθεί ολόκληρη την ομάδα των Παρτενοπέι. Απάντησε με ανακοίνωση η Νάπολι!

Είναι ένας παίκτης low profile, που ποτέ δεν προκαλεί, που ποτέ δεν κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο έκανε μία εξαίρεση για να δηλώσει την αντιπάθειά του προς την Νάπολι, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό. «Μετά το τέλος του τελικού του σούπερ καπ, αντιπαθώ ολόκληρη την ομάδα της Νάπολι» ήταν τα λόγια του 27χρονου χαφ. Η δήλωση και η τοποθέτηση του Ιταλού έχει να κάνει με το ότι οι Παρτενοπέι μετά το τέλος του αγώνα με την Γιουβέντους στο ξεκίνημα της σεζόν δεν πήγαν στην απονομή να πάρουν τα μετάλιά τους μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα με 4-2 στην παράταση, η οποία θεώρησαν ότι ήρθε εξαιτίας των αποφάσεων του διαιτητή.

Απάντησε η Νάπολι!
Οι Παρτενοπέι δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια και λίγες ώρες μετά εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν διευκρινήσεις από τον Μαρκίζιο αλλά και την Γιουβέντους. «Τα λόγια του Μαρκίζιο αποτελούν μεγάλη προσβολή για την Νάπολι και για όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο. Μας προκαλεί έκπληξη το ότι ένας παίκτης του δικού του επιπέδου που παίζει σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως είναι η Γιουβέντους είπε πράγματα όπως αυτό. Ελπίζουμε ότι αυτό ήταν απλά μία παρεξήγηση και περιμένουμε διευκρίνιση από τον παίκτη και την Γιουβέντους».

Ανακοίνωση στήριξης η Γιούβε
Διευκρινίσεις από τη Γιουβέντους ήθελε η Νάπολι, διευκρινίσεις ήρθαν αλλά μάλλον δεν είναι αυτές που θα ήθελαν οι Παρτενοπέι. Οι Μπιανκονέρι εξέδωσαν ανακοίνωση, μετά από αυτή της Νάπολι, στην οποία αναφέρουν τα παρακάτω.

«Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο εξέφρασε την άποψη του σε συνέντευξη στο μηνιαίο περιοδικό Style, της Corriere della Sera. Οι απόψεις του βασίζονται στον υγιή αθλητικό ανταγωνισμό που είχε και έχει πρωταγωνιστές τη Γιουβέντους και τη Νάπολι σε αγώνες παθιασμένους και συναρπαστικούς. Καμία προσβολή προς κανέναν και δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα ενώ δεν υπάρχει κανένα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα