Υπέγραψαν στον ΑΟΚ Κοτίτσας,Κούτεφ

Gazzetta team
Υπέγραψαν στον ΑΟΚ Κοτίτσας,Κούτεφ

bet365

Παίκτες της Καβάλας αποτελούν και επίσημα οι Θύμιος Κοτίτσας και Ντάνιελ Κούτεφ.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αφού πρώτα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα της Μακεδονίας στη συνέχεια υπέγραψαν τα συμβόλαια τους. Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε πως ο πρώτος είναι δανεικός από την SKODA Ξάνθη, ενώ ο δεύτερος ελεύθερος από τον Λεβαδειακό. Πλέον οι άνθρωποι των «αργοναυτών» καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία τους και να τεθούν στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό.

Στα αγωνιστικά ο κόουτς των «κυανολεύκων» για το ματς με την ομάδα της Άμφισσας υπολογίζει τον Τενεμά Ν'Ντιαγιέ όχι όμως και τον Ελχατζί Ουσμάν Μπάρι του οποίου δεν έχει οριστικοποιηθεί η μεταγραφή. Πέρα όμως από τον Αφρικανό ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά» καταστρώνει τα πλάνα του συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά τους Μπρατσιάνι και Ενσαλίβα, όχι όμως και τον Παγώνη που θα εκτίσει την ποινή του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα