Εκλεισε Πετκάκη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Εκλεισε Πετκάκη ο Ολυμπιακός

bet365

Τον Δημήτρη Πετκάκη ενέταξε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο 30χρόνος δεξιός αμυντικός με θητεία σε ομάδες της Super League (Απόλλων Καλαμαριάς, Βέροια,Καβάλα και Πανιώνιος) ξεκίνησε την χρονιά στην Κύπρο αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ΑΕ Πάφου από την οποία και αποχώρησε. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πετκάκη».

Τέλος ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστούν τον πρώην πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» Παναγιώτη Μποτσιβάλη για την προσφορά του στον σύλλογο εξέδωσαν οι οργανωμένοι της ομάδας Austrian Boys.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αφορμή την αλλαγή στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Παναγιώτη Μποτσιβάλη για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διατέλεσε πρόεδρος, δηλαδή από την στιγμή που οι γνωστοί κύκλοι επιχείρησαν τον αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι και σήμερα. Η ιστορία έχει ήδη γράψει ότι η συμβολή του κυρίου Μποτσιβάλη στον αγώνα για την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν μεγάλη και καθοριστική. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι ο κύριος Μποτσιβάλης “βγήκε μπροστά” και μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, πάλεψε και πέτυχε μια ικανοποιητική λύση που επέτρεψε την συνέχιση της ιστορίας της ομάδας και επίσης κατάφερε να αναγεννήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα μέσα από τις στάχτες του δημιουργώντας την τωρινή ομάδα. Κύριε Παναγιώτη σε ευχαριστούμε!!! Έχεις κερδίσει για πάντα μια θέση στην εκτίμηση μας και για μας αποτελείς ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε δημόσια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς την Μένη Θεοδώρου που αποχώρησε από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ έπειτα από 4,5 χρόνια πολύτιμης προσφοράς. Η Μένη, για όλους μας δεν ήταν απλά ένα πολύ ικανό στέλεχος που υπηρέτησε με ευσυνειδησία στην ΠΑΕ, ήταν πάνω από όλα «πιστός στρατιώτης» της ιδέας του Ολυμπιακού Βόλου και ένας άνθρωπος που απέδειξε με πράξεις κάθε στιγμή την αγάπη της για το σύλλογο. Ευχόμαστε στην Μένη κάθε επιτυχία από εδώ και πέρα σε ότι και αν κάνει επαγγελματικά και προσωπικά ..και φυσικά θα είναι πάντα μια από εμάς.

Να ευχηθούμε επίσης καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης της ΠΑΕ, το οποίο θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ευελπιστούμε, οι άνθρωποι της νέας διοίκησης της ΠΑΕ να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια καλύτερη αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, κάνοντας πράξη τα όσα υποσχέθηκαν δημόσια. Πιστεύουμε ότι στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί θα πανηγυρίζουμε την άνοδο της ομάδας στη Super League".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα