«Για πάντα στην καρδιά μου!» (vid)

«Για πάντα στην καρδιά μου!» (vid)

Θάνος Σαρρής
«Για πάντα στην καρδιά μου!» (vid)

bet365

Ο Σεμπαστιάν Λέτο αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό και δεν ξέχασε τον κόσμο του, τονίζοντας ότι οι οπαδοί της ομάδας θα βρίσκονται για πάντα στην καρδιά του.

Αποτέλεσε τον... διάδοχο του Τζιμπρίλ Σισέ στις καρδιές των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον λάτρεψαν και είδαν στον πρόσωπό του τον ηγέτη της ομάδας τους. Έναν ηγέτη ο οποίος έβγαζε τσαμπουκά και πάθος για το τριφύλλι. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα τα ήθελαν οι «πράσινοι» και μετά από τρία χρόνια παραμονής του στην Παιανία, ο Λέτο αποχαιρετά τον σύλλογο.

Η σχέση του με τον κόσμο ωστόσο είναι... αμοιβαία και κατά τα φαινόμενα έτσι θα παραμείνει. Ο Λέτο «ανέβασε» στο twitter ένα video που δημιούργησαν με τα κατορθώματά του στην ομάδα και τόνισε: «Τρομερό video, το έφτιαξαν οπαδοί μου! Ευχαριστώ όλους εσάς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ήσασταν πάντα δίπλα μου. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα