Στο ΣΔΟΕ για Αδαμίδη!

Στο ΣΔΟΕ για Αδαμίδη!

Gazzetta team
Στο ΣΔΟΕ για Αδαμίδη!

bet365

Ο Γιώργος Κιντής φέρεται να κατέθεσε καταγγελία στο ΣΔΟΕ εις βάρος του Αδαμίδη και με θέμα τα χρήματα της Empire που χάθηκαν από τους ισολογισμούς της ΠΑΕ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, ο Κιντής κατέθεσε καταγγελία εις βάρος του Σταύρου Αδαμίδη στον Ειδικό Γραμματέα Σώματος Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος, με κοινοποίηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ζητά παρέμβαση του ΣΔΟΕ για τα 5.6 εκατομμύρια ευρώ της Empire που διαγράφηκαν από τους ισολογισμούς της ΠΑΕ ως κονδύλι για την αγορά αθλητικού υλικού. Μέσω αυτής, ζητάει έλεγχο στην Empire η οποία διαχειρίζεται τα έσοδα από το σήμα και όχι στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ότι η καταγγελία αφορά τον ισολογισμό του 2011, ο οποίος δεν δημοσιεύτηκε, ενώ δεν υποβλήθηκε και δήλωση φόρου εισοδήματος. Παράλληλα, επικαλείται και δημοσίευμα άλλης εφημερίδας για οφειλές της Empire στο δημόσιο.
Ο ο Κιντής, σύμφωνα πάντα με την Ελευθεροτυπία, φέρεται να έχει έγγραφα που δείχνουν ότι ο Αδαμίδης είναι ο μόνος μέτοχος και διευθυντής της κυπριακής εταιρείας Hyfold Trading Limited με επενδύσεις άνω των 500.000 ευρώ. Παράλληλα, είναι πιθανόν να συμμετέχει στην εταιρία Motown Enterprises με έδρα τις Νήσους Μάρσαλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα