Βεβαιώσεις σε Ντίνα

Βεβαιώσεις σε Ντίνα

Gazzetta team
Βεβαιώσεις σε Ντίνα

bet365

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε μεν ότι η μεταγραφή του Ντίνα στον Παναθηναϊκό ματαιώνεται, ωστόσο οι «πράσινοι» ενημέρωσαν τον παίκτη ότι θα κινηθούν για την απόκτησή του αν η ομάδα του δεν ανέβει κατηγορία.

Την προηγούμενη Κυριακή ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Κώστας Ελευθεράκης, παρακολούθησε το ματς της Δόξας Δράμας με την Παναχαϊκή. Σύμφωνα με το Goal όμως, δεν έμεινε εκεί. Μετά το τέλος του αγώνα είχε συνομιλία με τον Ντίνα, τον οποίο και ενημέρωσε ότι αν η Παναχαϊκή δεν ανέβει κατηγορία, τότε η κίνηση για την απόκτησή του από τους «πράσινους» είναι δεδομένη. Κι αυτό γιατί ο παίκτης έχει οψιόν αυτόματης ανανέωσης σε περίπτωση που οι Πατρινοί ανέβουν κατηγορία.

Σε αντίθετη περίπτωση, στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Ελευθεράκης τόνισε και στον Λεάντρο Καπέλ της Δράμας ότι παρακολουθείται...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα