Σέλτικ για «Μητρογκόλ»!

Σέλτικ για «Μητρογκόλ»!

Gazzetta team
Σέλτικ για «Μητρογκόλ»!

bet365

Στο στόχαστρο της Σέλτικ φαίνεται ότι βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, με τους Βρετανούς μάλιστα να υποστηρίζουν πως έχει κατατεθεί κι επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Δίδυμο με τον Γιώργο Σαμαρά θέλουν να κάνουν στην επιθετική τους γραμμή οι Σκωτσέζοι όπως όλα δείχνουν και ο εκλεκτός τους είναι ένας... συμπαίκτης του «Sam», στην Εθνική ομάδα. Ο άσος του Ολυμπιακό άλλωστε εξαργυρώνει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» ευρωπαϊκών συλλόγων.

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα από το «Νησί» η πρωταθλήτρια Σκωτίας όχι μόνο «ζαχαρώνει» τον διεθνή στράικερ, αλλά έχει ήδη κάνει κρούση στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτησή του. Ο Μήτρογλου πάντως δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό για 1,5 χρόνο ακόμα, μιας και η συνεργασία του με τους Πειραιώτες λήγει στον Ιούνιο του 2014. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που η διοίκηση των πρωταθλητών θέλει να προχωρήσει το δυνατόν συντομότερα στην ανανέωση του συμβολαίου του, βλέποντας πως οι «σειρήνες» του εξωτερικού γίνονται όλο και πιο δυνατές προς τα αυτιά του «Μητρογκόλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα