Πρόβλημα με Χολέμπας

Πρόβλημα με Χολέμπας

Δημήτρης Τομαράς
Πρόβλημα με Χολέμπας

bet365

Με έναν μικροτραυματισμό αποχώρησε από το εσωτερικό δίτερμα του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τετάρτης ο Χοσέ Χολέμπας. Δεν ανησυχεί το ιατρικό τιμ.

Σε ένα σουτ που επιχείρησε στην διάρκεια του εσωτερικού διπλού ο Χολέμπας που αγωνιζόταν ως αριστερό μπακ στις δύο... δεκάδες που έριξε στο γήπεδο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τις δοκιμές του όπου πάλι... θόλωσε τα νερά (σ.σ. ασφαλή εικόνα για την ενδεκάδα για το ματς με τον Λεβαδειακό δεν βγήκε) ένιωσε κάποια μικροενόχληση στο κουτεπιέ του ποδιού του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το οικογενειακό δίτερμα.

Την θέση του πήρε ο Τοροσίδης που κάλυψε την θέση του αριστερού μπακ πηγαίνοντας εκεί από το δεξί άκρο της άμυνας όπου έπαιζε. Η αποχώρηση του Χολέμπας ήταν περισσότερο για προληπτικούς λόγους και δεν προέκυπτε κάτι το σοβαρό με το ιατρικό τιμ να μην ανησυχεί, όμως η κατάσταση του διεθνούς μπακ θα εκτιμηθεί ξανά άμεσα.

Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετείχε στο διπλό παίζοντας στην άμυνα ενώ ο Πίνο ως αριστερό χαφ είχε μεγάλη όρεξη. Πριν την έναρξη της προπόνησης ως είθισται ο Ζαρντίμ μάζεψε τους παίκτες του για περίπου 2 λεπτά για να τους αναλύσει το πρόγραμμα της προπόνησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα