«Σλοβένος» ο Κωστάκης

«Σλοβένος» ο Κωστάκης

«Σλοβένος» ο Κωστάκης

Παίκτης της Ντομζάλε είναι πλέων ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, Χάρης Κωστάκης, που ήρθε σε συμφωνία με τους Σλοβένου για τους επόμενους 6 μήνες με οψιόν για μονοετή επέκταση. 

Στην Σλοβενία θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, χάρης Κωστάκης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Ντομζάλε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πήγε στην ομάδα της Ηπείρου το καλοκαίρι, όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και έτσι μετά από αίτημά του στην διοίκηση έμεινε ελεύθερος.

Η νέα ομάδα του διεθνή ποδοσφαιριστή είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Σλοβενίας, θέση δηλαδή που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η αρχική συμφωνία είναι για 6 μήνες και υπάρχει οψιόν ανανεώσεις για ακόμα ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα έχει διακοπή, καθώς υπάρχει μίνι προετοιμασία μέχρη την έναρξη του 2ου γύρου τον Μάρτιο.

Ο Κωστάκης λοιπόν που θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις του νέου του συλλόγου, θα έχει την ευκαιρία να μάθει τους συμπαίκτες του πριν παίξει το πρώτο του παιχνίδι.  

Best of internet