Στον Βόλο ο Ζαραδούκας
Ο Ζαραδούκας που ακόμα είναι στον... αέρα στον Ολυμπιακό έχοντας ουκ ολίγες ελπίδες να φύγει ως δανεικός, παρακολούθησε τον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης. Είχε δε την ευκαιρία να τα πει με παλιούς του γνωστούς, όπως τους Μάριο Μπρέσκα και Ηλία Σολάκη.
Η παρουσία του αριστερού μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας στον Βόλο συνδέθηκε με πιθανή του επιστροφή με δανεισμό στον τοπικό Ολυμπιακό. Όμως από την μεριά του εκπροσώπου του διαψεύστηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα να πάει ο Γιάννης στον Ολυμπιακό Βόλου ή κάπου αλλού», τόνισε στο gazzetta.gr.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
