«Να δουλέψουμε σαν τρελοί»!

«Να δουλέψουμε σαν τρελοί»!

Νίκος Αθανασίου
«Να δουλέψουμε σαν τρελοί»!

bet365

Ο Φάμπρι σε λίγες ώρες κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην δουλειά που πρέπει να γίνει στην Παιανία για να αλλάξει η κατάσταση.

«Πρέπει να δουλέψουμε σαν τρελοί. Θα σας δώσω τα απαραίτητα εφόδια και εάν με αγνοήσετε, τότε δεν θα κερδίσει κανείς από τους δύο μας», τόνισε ο Φάμπρι στη “La Voz de Galicia” και συνέχισε…

Βλέπεις νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά με σκορ 1-0; Παίξτο σε απόδοση 5.00 στην playbet

«Στην ομάδα έχω πολλούς παίκτες που γνωρίζουν και μιλούν ισπανικά, και έναν παίκτη, τον Κουίνσι, ο οποίος γνωρίζει ισπανικά, αγγλικά και λίγα ελληνικά και με βοήθησε. Αυτά είναι σημαντικά γιατί γνωρίζω πολύ λίγα αγγλικά και δεν έχω καμία ιδέα από ελληνικά. Ήρθα και βρήκα αθλητικές εγκαταστάσεις όπως αυτές της Μίλαν, με εστιατόρια, και πολλά γήπεδα».

Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε για τους στόχους της ομάδας…

«Η ιδέα της ομάδας είναι να έχει επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Σήμερα παίζουμε στο Κύπελλο κόντρα στον Πλατανιά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να τερματίσουμε στις πέντε πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, γιατί θα μας δώσει το δικαίωμα να λάβουμε μέρος στα πλέι-οφ για να κερδίσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Europa League. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να πετύχουμε».

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση έφερε ως παράδειγμα την Λα Κορούνια του Πασιένσια για το «πώς» θα προσπαθήσει να διαμορφώσει το αγωνιστικό στιλ του Παναθηναϊκού…

«Εάν είδατε πώς η Ντεπορτίβο έπαιξε με τον Ντομίνγκος Πασιένσια στον πάγκο της πια, θα έχετε μια ιδέα για το πώς θέλω να δω τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα θα λαμβάνει δύναμη από την αμυντική μας γραμμή. Η αποστολή μου είναι να αναζητήσω την ισορροπία στην ομάδα και να βγάλω από τους παίκτες μου όλες τις δυνατότητες που έχουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα