Παίρνει Σαπονάρα η Μίλαν

Παίρνει Σαπονάρα η Μίλαν

Γιώργος Κοντογεώργης
Παίρνει Σαπονάρα η Μίλαν

bet365

Και το πλάνο με τους νεαρούς Ιταλούς καλά κρατεί. Ο μεσοεπιθετικός της Εμπολι βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακόμισή του στο «Σαν Σίρο» αφού υπάρχει συμφωνία με τους Ροσονέρι.

Ετοιμη να κάνει την πρώτη της μεταγραφή είναι η Μίλαν που έχει συμφωνήσει να δώσει 4 με 4.5 εκατ. ευρώ την απόκτηση του Ιταλού μεσοεπιθετικού, Ρικάρντο Σαπονάρα. Ο 21χρονος ανήκει με συνιδιοκτησία σε Εμπολι και Πάρμα και οι Ροσονέρι θα αποκτήσουν το 50% που ανήκει στην πρώτη.

Η νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους πληρώνει 3.80 στην sportingbet

Οπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ η μεταγραφή του σκόρερ 8 γκολ σε 18 αγώνες στο πρώτο μισό της Serie A, μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με τον παίκτη να παραμένει στην Εμπολι μέχρι το τέλος της σεζόν και οι Ροσονέρι θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Πάρμα το καλοκαίρι για το υπόλοιπο 50%. Εκτός από την Μίλαν, για τον παίκτη είχαν ενδιαφερθεί επίσης Γιουβέντους και Ιντερ, αλλά και ομάδες από την Αγγλία, όπως η Λίβερπουλ.

«Εχουμε πλέον νέα πολιτική με νέους παίκτες. Ο Σαπονάρα μου αρέσει και είναι μέσα στις παραμέτρους που ψάχνουμε. Ο Τζακάρντο; Θα δούμε. Ενα δώρο; Εχουμε δώρα για τους οπαδούς, όπως είναι όλη η Μίλαν τα τελευταία 26 χρόνια. Ο Γκαστόν Ραμίρες; Οχι, τώρα είμαστε εντάξει» είπε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα