«Φρένο» Μπριζ για Τοροσίδη

«Φρένο» Μπριζ για Τοροσίδη

Δημήτρης Τομαράς
«Φρένο» Μπριζ για Τοροσίδη

bet365

Ο Άρναρ Γκρέταρσον τόνισε ότι ναι μεν η Μπριζ ενδιαφέρθηκε για τον Βασίλη Τοροσίδη, όμως δεν έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει ενώ διευκρίνισε ότι ο παίκτης μένει Ολυμπιακό!

Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βασίλη Τοροσίδη είναι και η βελγική Κλαμπ Μπριζ, που τον έχει παρακολουθήσει να αγωνίζεται. Σύμφωνα όμως με τον τεχνικό της διευθυντή, Άρναρ Γκρέταρσον, ο παίκτης προτίθεται να παραμείνει στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Σε απόδοση 1.50 στη vistabet το διπλό του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά

Ο Ισλανδός επισήμανε στον στον Τύπο του Βελγίου ότι η ομάδα του ενδιαφέρθηκε για τον «Τόρο», ωστόσο δεν μπορεί να τον κλείσει. «Όντως μας απασχόλησε ο Τοροσίδης, όμως δεν έχουμε την δυνατότητα να τον εντάξουμε στην ομάδα μας», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα