Κανονικά ο Αβραάμ, ίωση ο Τζιμπούρ

Κανονικά ο Αβραάμ, ίωση ο Τζιμπούρ

Gazzetta team
Κανονικά ο Αβραάμ, ίωση ο Τζιμπούρ

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει καθώς την Τετάρτη συμμετείχε και στο δίτερμα. Ίωση Τζιμπούρ και Τάτος.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Τετάρτης στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο ματς Λεβαδειακός-Ολυμπιακός σε απόδοση 2.15 στη novibet

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά στην τακτική, «σπασμένη» σε πολλά κομμάτια. Χωρισμένοι σε γκρουπ οι «ερυθρόλευκοι» δούλευαν πολύ έντονα στα τελειώματα των φάσεων, με ανάπτυξη του παιχνιδιού και σέντρες ή παράλληλες μπαλιές από τους ακραίους.

Στο άλλο μισό του γηπέδου, οι πιο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλευαν υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ επάνω στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, αλλά και της ανάπτυξης του παιχνιδιού, με την πρώτη πάσα από το τέρμα προς τους αμυντικούς. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν δίτερμα, σε μεγάλο χώρο, με τη συμμετοχή και του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, κάνοντας ατομικό στο γήπεδο. Το ίδιο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως και ο Τζαμέλ Αμπντούν. Από ίωση ταλαιπωρούνται οι Ραφίκ Τζιμπούρ και Ανδρέας Τάτος και έμειναν στο γυμναστήριο, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα, για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας τους. Θεραπεία έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ. Το πρωί της Πέμπτης (10/1) οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα