Tι κερδίζει αν φέρει τον Σισέ!

Tι κερδίζει αν φέρει τον Σισέ!

Γιώργος Βροντάκης
Tι κερδίζει αν φέρει τον Σισέ!

bet365

Το gazzetta.gr αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει πίσω τον Τζιμπρίλ Σισέ και εξηγεί τους λόγους που ο Γάλλος επιθετικός θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα!

Ολοι γνωρίζουν ότι ο Σισέ είναι με το ένα πόδι εκτός ΚΠΡ και θέλει να φύγει από την Αγγλία, αν γινόταν ακόμα και στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την τεράστια αγάπη που τρέφει ο Γάλλος επιθετικός για τον Παναθηναϊκό ήταν οι λόγοι που έστρωσαν το χαλί για να γίνουν νέες επαφές με τον Σισέ, τις οποίες αποκάλυψε το gazzetta.gr!

Σε απόδοση 1.45 στην sportingbet η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς δεν το διέψευσε, την ίδια ώρα που διέψευδε άλλο σημερινό δημοσίευμα για τον Πορτογάλο προπονητή Πέδρο Εμάνουελ. Και μόνο αυτή η στάση βοηθάει τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του και επιβεβαιώνει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ θα αλλάξει τις ισορροπίες, όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

1) Ο Γάλλος θα αλλάξει το κλίμα στον Παναθηναϊκό και θα κλείσει τις πληγές που έχουν ανοίξει με τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Και μόνο που φορέσει ξανά τα πράσινα, ο Σισέ θα βοηθήσει να ξεχαστούν όλα τα κακώς κείμενα που έχουν πλήξει το όνομα, το κύρος, την υπόληψη και τη φήμη της ομάδας. Ο άνεμος για το νέο Παναθηναϊκό θα φυσήξει από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

2) Παράλληλα ο Γάλλος άσος θα δώσει προοπτική για το μέλλον. Μετά από μια μακρά περίοδο που δεν υπήρχε φως στο τούνελ, ο Σισέ θα προσδώσει νέα δυναμική, βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας καινούργιας ομάδας, μιας ομάδας που ονειρεύονται όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

3) Η επιστροφή Σισέ θα κινητοποιήσει και τους οπαδούς, καθώς ο πρώην πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα αποτελέσει πόλο έλξης, όχι μόνο για τους φανατικούς οπαδούς που εξακολουθούν να στηρίζουν την ομάδα, αλλά κυρίως για τη μεγάλη μάζα των φίλων του «τριφυλλιού» που θα πλημμυρίζουν τη Λεωφόρο για να αποθεώσουν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

4) Εάν ο Σισέ ξαναβάλει το τριφύλλι στο στήθος, θα δώσει και οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ, καθώς η αύξηση στις πωλήσεις των εισιτηρίων αλλά και των προϊόντων της μπουτίκ πάνω στα οποία θα φαίνεται η φωτογραφία και το όνομα Γάλλου, θα φέρει μετρητά στα ταμεία της ομάδας που τόσο τα έχει ανάγκει στην παρούσα περίοδο.

5) Τέλος με την προσθήκη του Σισέ ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει αξιόμαχος και ανταγωνιστικός καθώς η αδιαμφισβήτητη κλάση και η αξία του, θα ισχυροποιήσουν αφάνταστα την ομάδα που πλέον δεν θα γνωρίζει ντροπιαστικές ήττες από τη Βέροια και τον Λεβαδειακό. Και θα ενισχυθεί το «τριφύλλι» στον τομέα που πονάει, δηλαδή στην επίθεση!

Βέβαια για να ξαναδούμε τον Τζιμπρίλ Σισέ στα πράσινα πρέπει να ξεπεραστούν αρκετά εμπόδια. Καταρχήν πρέπει να λυθούν τα συμβόλαια με τους παίκτες που είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, δηλαδή με τους Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο και Λέτο. Αυτή είναι η άμεση προτεραιότητα της διοίκησης και μετά η ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, όσο και να φαίνεται παράξενο, ο Σισέ δεν θα είναι μεταγραφή που θα κάνει ο Αλαφούζος, παρότι θα επιθυμούσε λογικά και ο ίδιος τη συμφωνία με τον «κανονιέρη». Ωστόσο με τα χρήματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ θέλει να κλείσει πολλές άλλες τρύπες και οι τυχόν μεταγραφές δεν είναι στην πρώτη θέση της λίστας. Σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα είναι κίνηση εξωθεσμικού παράγοντα, που όπως γράφαμε και στο προηγούμενο άρθρο, έχει την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει το συμβόλαιο που θα θέλει ο Γάλλος επιθετικός.

Αλλωστε όπως γράψαμε, διατηρεί εξαιρετική σχέση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα, οι οποίοι και θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις και τα «θέλω» του Σισέ για την μεγάλη επιστροφή.

Ολα πλέον θα κριθούν ως το τέλος του μήνα, όταν και ο Σισέ θα είχε πλήρη εικόνα για τις προοπτικές που υπάρχουν για την καριέρα του. Και μπορεί ακόμα στον Παναθηναϊκό να κρατάνε «μικρό καλάθι» αλλά στη ζωή «ποτέ μην λες, ποτέ!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα