Στα Σπάτα ο Φουρτάδο

Στα Σπάτα ο Φουρτάδο

Gazzetta team
Στα Σπάτα ο Φουρτάδο

bet365

Στα Σπάτα βρίσκεται ο Εμίλιο Φουρτάδο. Ο επιθετικός της ΑΕΚ ανέβηκε κανονικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και θα προπονηθεί στο γυμναστήριο.

Ο πρώην επιθετικός της Παναχαϊκής απουσίασε την Τρίτη αφού δεν έδωσε το παρών στα Σπάτα κάτι που συνέβη σήμερα. Βέβαια, ο Αφρικανός στράικερ δεν πρόκειται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά θα μείνει στο γυμναστήριο.

Η εξέλιξη αυτή μοιάζει να είναι θετική για την Ένωση αφού μετά το επεισόδιο της Κυριακής με τους οπαδούς ο Φουρτάδο δείχνει θετικός στο να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση. Από την προπόνηση απουσιάζουν για άλλη μία ημέρα και σήμερα οι Λαγός, Κοντοές, καθώς και και ο Παυλής, ο οποίος έχει μία στρατιωτική υποχρέωση στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα