Τώρα Φάμπρι, στο βάθος Τσιώλης...

Gazzetta team
Τώρα Φάμπρι, στο βάθος Τσιώλης...

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού Φάμπρι, αλλά στο... βάθος φαίνεται η γερή υποψηφιότητα του Σάκη Τσιώλη.

Oπως γράφει το goal, όταν στις 20 Σεπτεμβρίου οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 3-0 από τη Μάριμπορ στη Σλοβενία για το Γιουρόπα Λιγκ «έσπασε» ουσιαστικά το δόγμα «δεν αγγίζεται ο Φερέιρα». Τότε στο «τριφύλλι» άρχισαν σιγά σιγά να ψάχνονται στο θέμα προπονητή και εκείνο το διάστημα έγινε μία φιλολογική συζήτηση με τον Σάκη Τσιώλη, η οποία εντούτοις δεν προχώρησε. Οταν τελικά εκδόθηκε το «διαζύγιο» με τον Πορτογάλο τεχνικό -μέσα Νοεμβρίου-, προτιμήθηκε να πάει η ομάδα σε μία μεταβατική λύση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, προκειμένου να κερδίσει χρόνο (επειδή ο Αργεντινός γνωρίζει τους παίκτες) και αποτελέσματα. Το όνομα του Τσιώλη πάντως ήταν και τότε στα υπ' όψιν και πλέον παραμένει στην ατζέντα εν όψει καλοκαιριού.

Η έλευση του Φάμπρι ουσιαστικά αποφασίστηκε στη λογική «πέντε μήνες και βλέπουμε», καθώς αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό ήθελαν έναν προπονητή-καμικάζι, αυστηρό σε θέματα πειθαρχίας, για να μπορέσει να ταρακουνήσει αγωνιστικά την ομάδα. Το αν θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι θα φανεί στην πορεία (από τα αποτελέσματα), αλλά το πλάνο που «δουλεύεται» από τώρα για το καλοκαίρι με εξελίξιμους νεαρούς ποδοσφαιριστές, συμβόλαια με ταβάνι τις 300.000 ευρώ και χτίσιμο ομάδας για να παρουσιαστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο ύστερα από δύο χρόνια δεν «φωτογραφίζει» το προφίλ του Φάμπρι.
Γι' αυτό λοιπόν υπάρχουν πολλοί εντός των τειχών του Παναθηναϊκού οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Τσιώλης θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο «πράσινο κάδρο» το καλοκαίρι. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι συνθήκες θα είναι καλύτερες, διότι δεν θα δεσμεύεται με τον Αστέρα (μιας και λήγει το συμβόλαιό του).
Ακόμη άλλωστε και η χθεσινή δήλωση του Τσιώλη (που έχει βάλει πλώρη για να οδηγήσει ξανά την ομάδα του σε ευρωπαϊκή έξοδο) στο arcadia-sports αφήνει περιθώρια γι' αυτό το σενάριο. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η Αστεράρα! Δεν είχα κάποια ενόχληση από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι τηλεφώνησαν». Το «αυτή τη στιγμή» βέβαια δεν αποκλείει να «τρέξουν» οι εξελίξεις το καλοκαίρι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα