Γίνεται «Έλληνας» ο Πίνο!

Γίνεται «Έλληνας» ο Πίνο!

Δημήτρης Τομαράς
Γίνεται «Έλληνας» ο Πίνο!

bet365

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο θέλει να γίνει... Πειραιώτης όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχει αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά και ενώ συνεχίζει την σκληρή δουλειά, υποσχόμενος τα καλύτερα στον Ολυμπιακό!

Ανεβασμένος και αποφασισμένος!

Ο Πίνο πήγε με άλλη ψυχολογία στου Ρέντη στην προπόνηση μετά την εμφάνισή του με την Βέροια . Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήρθε για να... μείνει και έχει σαν στόχο να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό αλλά και να προσαρμοστεί στην Ελλάδα και τον Πειραιά.

Γενικά στην προπόνηση ο Πίνο ήταν πολύ ευδιάθετος και εξαιρετικά χαρούμενος μετά τις δύο ασίστ του στο ματς με την ομάδα της Ημαθίας. «Για μένα η μεγάλη προσπάθεια αρχίζει από... τώρα.

Συνεχίζω την σκληρή δουλειά και θεωρώ ότι μπορώ να δώσω περισσότερα και καλύτερα πράγματα», έλεγε στο περιβάλλον του ο χαρισματικός χαφ. Είναι κάτι που πιστεύει ότι έχει τα αγωνιστικά φόντα να πετύχει με την φανέλα των ερυθρολεύκων.

Μαθαίνει ελληνικά, ρώτησε για τον Τύπο

Την ίδια στιγμή ο Πίνο φρόντισε και να ενημερωθεί τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη για το τι έγραφε ο Τύπος για εκείνον και την αγωνιστική του παρουσία την Κυριακή. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κάνει ήδη μεγάλη προσπάθεια για να μάθει από τώρα ελληνικά και να μπορέσει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να διαβάζει ακόμα και τις εφημερίδες.

Για αυτόν είναι πολύ σημαντικό να να καταφέρει να εγκλιματιστεί άμεσα στα ελληνικά δεδομένα καθώς και σε αυτά της νέας του ομάδας. Να γίνει κατά κάποιον τρόπο... Πειραιώτης καθώς του αρέσουν τα πάντα αναφορικά με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Θέλει να νιώθει οικεία και άνετα ενώ δεν είναι τυχαίο ότι στο προσωπικό του προφίλ στο twitter αναρτά λέξεις στα ελληνικά.

Διαρκείς αναφορές σε Τουρκία

Τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μετέδιδαν την Τρίτη πως «ο Χουάν Πάμπλο Πίνο κατάφερε με την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού με την Βέροια να κάνει την διαφορά. Ο Κολομβιανός χαφ έχει ήδη λάμψει και έχει μαγέψει τους Έλληνες!».

Ακόμα τόνιζαν πως «εάν και δεν είναι ο πιο εύκολος χαρακτήρας ο Πίνο εφόσον είναι απόλυτα πειθαρχημένος δουλεύει πάρα πολύ καλά και είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά. Ο Πίνο ήδη... μίλησε στην Ελλάδα και οι τίτλοι των εφημερίδων ήταν αφιερωμένοι σε αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα