Πρόταση για Αμπάτε η Ζενίτ

Πρόταση για Αμπάτε η Ζενίτ

Γιώργος Κοντογεώργης
Πρόταση για Αμπάτε η Ζενίτ

bet365

Οι Ρώσοι τα σκάνε για τον δεξιό μπακ της Μίλαν και του προσφέρουν 2.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ετοιμάζεται τράμπα Μεσμπά-Τζακάρντο, προς ανανέωση ο Αμπιάτι, σενάριο για Σαντόν.

Οπως επιβεβαιώθηκε το κλαμπ της Αγίας Πετρούπολης ενδιαφέρεται έμπρακτα για τον διεθνή δεξιά μπακ των Ροσονέρι. «Εχουν υπάρξει ήδη επαφές, όμως χρειάζεται να γίνει ακόμα αρκετή δουλειά» είπε ο μάνατζέρ του, Αντρέα Ντ' Αμίκο. «Η Ζενίτ γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο οικονομικό» πρόσθεσε. Οσον αφορά τον τεχνικό της Ζενίτ, Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει δώσει το okay για να υπογράψει ο Αμπάτε μέχρι το 2017 και να λαμβάνει ετησίως 2.5 εκατ. ευρώ.

Σε απόδοση 4.75 στην playbet η νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους

Ψήνεται τράμπα Μεσμπά-Τζακάρντο
Την ίδια στιγμή που η Μίλαν θέλει να ρευστοποιήσει την πληρότητα που έχει στη θέση του δεξιού μπακ, αφού υπάρχει και ο Ντε Σίλιο, στην Ιταλία γράφουν ότι οι Ροσονέρι βρήκαν επιτέλους τον τρόπο για να ξεφορτωθούν τον Τζαμέλ Μεσμπά. Σύμφωνα με το Sky Sport Italia σκέφτονται σοβαρά να κάνουν αποδεκτή την απαίτητη της Πάρμα για 2 εκατ. ευρώ και τον Αλγερινό αριστερό μπακ για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2006.

Ο 28χρονος μπακ έχει παίξει μόλις σε έναν αγώνα βασικός φέτος, μετά την άρνησή του να ενταχθεί στο δυναμικό της Τορίνο, ενώ ο Τζακάρντο θα είναι η παραφωνία στη νεανική ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Μπερλουσκόνι, όμως είναι μία καλή λύση για back up, ειδικά αν λάβουμε υπόψει το ότι θα βοηθήσει στο να πάρει πόδι ο Αλγερινός. Πέρα από τα σενάρια περί τράμπας, για την Μίλαν έχει ακουστεί και ο Ιταλός μπακ της Νιούκασλ, Ντάβιντε Σάντον.

Αισιοδοξεί ο μάνατζερ του Αμπιάτι
Μία χαρά θα πάνε όλα για τον Ιταλό πορτιέρε σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για το ότι ο πελάτης του θα δεχθεί πρόταση ανανέωσης, αφού το συμβόλαιό του 35χρονου λήγει σε 6 μήνες. «Ο Κριστιάν είναι πολύ δεμένος με τα χρώματα των Ροσονέρι, όπως και ο σύλλογος μαζί του. Θεωρώ ότι υπάρχουν οι προυποθέσεις για να ανανεώσει» είπε ο Κλαούντιο Βιγκορέλι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα