Κρίσιμη συνάντηση με Βύντρα

Κρίσιμη συνάντηση με Βύντρα

Κρίσιμη συνάντηση με Βύντρα

bet365

Ραντεβού με τον Λουκά Βύντρα θα έχουν την Τρίτη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με στόχο να βγει άμεσα ένα συναινετικό «διαζύγιο».

Ύστερα από εννιά χρόνια παρουσίας, ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν από τους «πράσινους». Μετά τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και την άρνηση του ίδιου να δεχτεί τη μείωση ύψους 50% που του προτάθηκε, το κλίμα έχει γίνει πολύ βαρύ για τον διεθνή στόπερ και σήμερα το πρωί αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» της αποδέσμευσής του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα επιδιώξουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Βύντρα και να βγει ένα συναινετικό «διαζύγιο», δίνοντας του κάποια αποζημίωση. Στην πρόταση που αναμένεται να του γίνει, θα του προταθεί αρχικά ένα ποσό ως προκαταβολή, ενώ τα υπόλοιπα -μαζί με τα δεδουλευμένα του- σε δόσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα