20 μέρες έξω ο Βερόν
Μετά τον τραυματισμό του Στέφανου Γουναρίδη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, ήρθε και αυτός του Ρικάρντο Βερόν για τον ΟΦΗ κατά τη διάρκεια του ματς με τη Ξάνθη. Ο Αργεντινός αποχώρησε τραυματίας στο 27' της αναμέτρησης και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο.
Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για περίπου 20 μέρες και θα χάσει σίγουρα τα ματς με Άρη και Πανιώνιο. Βέβαια, ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική με το που η αποστολή επιστρέψει στο Ηράκλειο, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
