«Μπουμ» με Ρότσα!

«Μπουμ» με Ρότσα!

Νίκος Αθανασίου
«Μπουμ» με Ρότσα!

bet365

Η επιστροφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έφερε την οριστική ρήξη στις σχέσεις Αλαφούζου-Ρότσα και ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το διαζύγιο! Επιστρέφει στους Νέους ο Αργεντινός.

Το γυαλί είχε ραγίσει μετά το παιχνίδι με την Προοδευτική. Μετά και την επιστροφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και ενώ η διοίκηση της ομάδας θεωρούσε πως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υποκρίνεται τον τραυματία, ήρθε η οριστική ρήξη στις σχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Χουάν Ρότσα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν ενοχλημένος από την επιστροφή του «Μπουμ» και μετά από συνάντηση του Αργεντινού τεχνικού με τον αντιπρόεδρο, Χρήστο Παναγόπουλο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας, με τον Ρότσα να επιστρέφει στην ομάδα Νέων, όπως και είχε συμφωνηθεί. Ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συναντήθηκαν απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παναγόπουλος με τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα και αποφάσισαν από κοινού ο κ. Ρότσα να επανέλθει στα αρχικά καθήκοντα του προπονητή της ομάδας κάτω των 20 ετών».


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον κ. Ρότσα για τη βοήθεια που παρέσχε έως τώρα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα.

Το όνομα του νέου προπονητή θα ανακοινωθεί αύριο (8/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα