Θέλει να κλέψει Ιορδανίδη ο Βόλος

Θέλει να κλέψει Ιορδανίδη ο Βόλος

bet365

Να πάρει τον Ιορδανίδη μέσα από τα χέρια του Πανσερραϊκού θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, που θέλει να ενισχυθεί στον χώρο του κέντρου. Μιλάει και με Νάστο, που είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Μπορεί στον τύπο να έχει διαρρεύσει πως ο Ιορδανίδης έχει κλείσει στον Πανσερρραϊκό, όμως αυτό δεν είναι όλη η αλήθεια, καθώς λίγο πριν την τελική συμφωνία μπήκε σαν σφήνα μία πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου που... τάραξε τα νερά.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την σοβαρή ενίσχυση στην επίθεση με Σολάκη Ογκουνσότο και Μπρέσκα, θέλουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο και στον χώρο του κέντρου, προκειμένου να χτίσουν ένα σύνολο που θα είναι ικανό για την επιστροφή στις επιτυχίες, για να διεκδικήσει την άνοδο με αξιώσεις.

Τα χρήματα που προσφέρουν οι Βολιώτες είναι πολύ καλύτερα από τον Πανσερραϊκό, γεγονός που αποτελεί δέλεαρ για τον ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά, η διοικητική αβεβαιότητα είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα η περίπτωση του Ιορδανδη φαντάζει δύσκολη αλλά όχι απίθανη για τον Βόλο, που όμως κοιτάει και άλλους παίκτες, με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις να είναι ανεξάρτητες και όχι εναλλακτικές.

Μία από αυτές είναι αυτή του Ανέστη Νάστου, που όπως σας έχουμε ενημερώσει ήταν στο στόχαστρο πριν ακόμα μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα. Βέβαια κι αυτός έχει αρκετές προτάσεις, καθώς και μόνο το γεγονός ότι έρχεται από ομάδα πρώτης κατηγορίας είναι... δόλωμα.

Την περίπτωσή του εξετάζουν η Δόξα Δράμας και ο Εθνικός Γαζώρου, ενώ υπήρξε και κρούση από τον Θρασύβουλο, ο οποίος δεν έχει πάρα πολλές ελπίδες λόγω της κακής του οικονομικής κατάστασης. Τέλος, ο παίκτης αρέσει και στον Μανωλά, χωρίς όμως να είναι δεδομένο πως η διοίκηση της Νίκης είναι διατεθειμένη να ανοίξει... βεντέτα με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzzetta υπάρχει ακόμα ένας παίκτης με τον οποίο υπάρχουν επαφές, είναι αμυντικός μέσος κι αυτός με επιθετικές όμως «αρετές» και αν ολοκληρωθεί το deal θα βοηθήσει πολύ τους ερυθρόλευκους.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα