«Πρώτα εξωτερικό, μετά Ελλάδα»

«Πρώτα εξωτερικό, μετά Ελλάδα»

Δημήτρης Τομαράς
«Πρώτα εξωτερικό, μετά Ελλάδα»

bet365

Ο ατζέντης του Ανδρέα Τάτου, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, τόνισε στο gazzetta.gr ότι προτεραιότητα του πελάτη του είναι να βρει συμβόλαιο στο εξωτερικό εφόσον τελικά δοθεί δανεικός.

Αρχικά ο κ. Κοκορόγιαννης επισήμανε ότι «υπάρχει ένα ενδεχόμενο να φύγει τον Γενάρη ως δανεικός ο Ανδρέας αλλά δεν έχουμε ακόμα κάτι οριστικό και ξεκάθαρο. Ούτε μπορώ αυτήν την στιγμή να σας προσδιορίσω χρονικά το πότε μπορεί να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις».

Στην συνέχεια επισήμανε ότι «κοιτάζουμε πρώτα το εξωτερικό και μετά την Ελλάδα. Προτεραιότητά μας εφόσον τελικώς πάει δανεικός ο Τάτος θα είναι να βρούμε έναν σύλλογο στην Ευρώπη. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό τότε θα δούμε το τι επιλογές έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζεται ότι οι Τάτος και Ντιόγο παραμένουν οι υπ' αριθμόν 1 υποψήφιοι για αποχώρηση από τις τάξεις του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο. Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ανακύψουν και οι πιο ουσιαστικές εξελίξεις για τις... τύχες τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα