Χάνει Ολυμπιακό και Λεβαδειακό ο Πάντος

Δημήτρης Τομαράς
Χάνει Ολυμπιακό και Λεβαδειακό ο Πάντος

bet365

Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Τάσος Πάντος που θα λείψει από τους αγώνες της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ολυμπιακό και Λεβαδειακό.

Τις υπηρεσίες του Πάντου θα στερηθεί για δύο αναμετρήσεις το τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα λόγω των καρτών του. Ο έμπειρος αμυντικός θα χάσει τα ματς με Ολυμπιακό και Λεβαδειακό.

Στο αγωνιστικό σκέλος το βάρος στην προπόνηση της Δευτέρας δόθηκε σε ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 Χάρης Χαρίσης και Γιάννης Νάκος.

* Μπάρμπεκιου έκαναν στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, για την ονομαστική τους εορτή, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος και βοηθός του Γιάννης Θωμαϊδης. Παρεβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές το τεχνικό τιμ, παράγοντες του ΠΑΣ και οι ομάδες Κ17 και Κ20 με επικεφαλής τον Χρήστο Παπαγεωργίου.

* Ο ΠΑΣ εξέφρασε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του φροντιστή Παύλου Παπαδόπουλου για τον χαμό του αδερφού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα