«Καρφιά» σε Χαλίλχοτζιτς για Τζιμπούρ
Η ιστοσελίδα tsa-algerie.com επισήμανε σχετικά: «Δεν κλήθηκε από τον Χαλίλχοτζιτς, αλλά στην Ελλάδα συνεχίζει να λάμπει. Σκόραρε το 13ο του τέρμα, με τον προπονητή της Εθνικής να δικαιολογεί τη μη κλήση του, καθώς τον χαρακτήρισε… αναποτελεσματικό με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Όσο για τον Αμπντούν ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε. Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος με διαφορά οκτώ πόντων από τον ΠΑΟΚ».
Το site dzfoot.com έγραψε: «Με το γκολ που έβαλε με την Βέροια ο Τζιμπούρ ξεπέρασε την περσινή συγκομιδή του, όταν πέτυχε 12 γκολ σε 21 αγώνες. Φέτος, έχει σκοράρει ήδη 13 σε 12. Ο έτερος Αλγερινός του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν, δεν βρισκόταν στην αποστολή, καθώς είναι τραυματίας. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κατέχει την κορυφή της βαθμολογίας, ευρισκόμενος οκτώ πόντους μπροστά από τον ΠΑΟΚ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
