Τέλος από Ατρόμητο ο Οικονόμου

Τέλος από Ατρόμητο ο Οικονόμου

Νίκος Τσιώκος
Τέλος από Ατρόμητο ο Οικονόμου

bet365

Ο Βαγγέλης Οικονόμου αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο, καθώς οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Οικονόμου. Εκεί ο 25χρονος αμυντικός υπέγραψε κοινή συναινέσει τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο έληγε το προσεχές καλοκαίρι, παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου. Έτσι, οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη, ο οποίος βρισκόταν στο σύλλογο από τον Αύγουστο του 2011.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Οικονόμου.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον εκπρόσωπό του και υπέγραψε κοινή συναινέσει τη λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας. Του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα