«Είμαστε μόνοι μας»

«Είμαστε μόνοι μας»

Gazzetta team
«Είμαστε μόνοι μας»

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αρκετά προβλήματα και παράπονα από την διοίκηση, λόγω της μη πληρωμή τους, αλλά και όσα βλέπουν στα ΜΜΕ.

Οι πράσινοι ποδοσφαιριστές ανέφερε πως ζουν στο... σκοτάδι επειδή διαβάζουν διάφορα πράγματα για το μέλλον τους στον Τύπο και ζουν στην αβεβαιότητα καθώς η διοίκηση δεν τους ενημερώνει.

Οι παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα έχουν παράπονα από τη διοίκηση και για τις καθυστερήσεις στην καταβολή δεδουλευμένων, τονίζοντας στον Αργεντινό τεχνικό: «Είμαστε μόνοι μας, τελείως απροστάτευτοι από τη διοίκηση. Δεν έχει έρθει να μας μιλήσει, να μας πει κάτι. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;»!

Πάντως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τους ζητούσε να μείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους εν όψει και του αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, αφού μέσα από την διοργάνωση μπορεί να σωθεί χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα