Νέα επαφή ΑΕΚ με Φωτίου

Νέα επαφή ΑΕΚ με Φωτίου

Gazzetta team
Νέα επαφή ΑΕΚ με Φωτίου

bet365

Επικοινωνία με τον Άλκη Φωτίου θα έχει την Δευτέρα ο Ανδρέας Δημητρέλος, για να συζητήσουν το θέμα της ταμειακής διευκόλυνσης, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση του Κλωναρίδη.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει νέα επαφή σήμερα με τον ομογενή επιχειρηματία, όπου και θα του ζητήσει ένα ποσό της τάξης των 92.000 ευρώ, παραχωρώντας του ως αντάλλαγμα μελλοντικά τηλεοπτικά έσοδα. Αυτά είναι τα χρήματα που απαιτούνται εξάλλου για να προχωρήσει η υπόθεση του Κλωναρίδη και να συναινέσει η Λιλ στον δανεισμό του παίκτη, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

Οι δύο άνδρες πάντως αναμένεται να συζητήσουν και γι' άλλα ονόματα, μεταξύ αυτών κι εκείνο του Κενάν Μπαργκάν, για τον οποίο έχει ήδη ακούσει το «όχι» της Βέροιας η ΑΕΚ, στην πρόταση ύψους 150.000 ευρώ, μαζί με έναν παίκτη δανεικό (πληρωμένο το συμβόλαιό του) και ποσοστό μεταπώλησης 25% του νεαρού άσου.

Την ίδια στιγμή ο Άλκης Φωτίου φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών, με τον ίδιο να καταβάλει τα χρήματα που απαιτούνται, διατηρώντας παράλληλα υψηλά ποσοστά μεταπώλησης. Τα ονόματα μάλιστα που βρίσκονται στην «λίστα» του είναι εκείνα των Γιαννιώτα, Βασιλακάκη, Μάνταλου αλλά Φετφατζίδη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα