«Πρωτάθλημα σε τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ»
Άλλη σημασία έχει να έρχεται από κάποιον μέσα στην ομάδα και άλλη από κάποιον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή στην Κομοτηνή, έστω και αν ο Πανθρακικός έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες, και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έδειξε ότι πιστεύει πολύ στη δυναμική που αναπτύσσεται στην Τούμπα.
«Ξεκινήσαμε κατά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε 1-0 και στη συνέχεια ήμασταν τυχεροί στη φάση του πέναλτι που το έπιασε ο Αντι. Μείναμε με 10 παίκτες αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 με την ευκαιρία που είχαμε (με Λουσέρο)», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού.
«Εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε το παιχνίδι, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αντέδρασε. Πιστεύω ότι στα επόμενα τρία χρόνια θα πάρει το πρωτάθλημα», ολοκλήρωσε ο Παπαδόπουλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
