Αποδοκιμασίες από το ημίχρονο!

Δημήτρης Τομαράς
Αποδοκιμασίες από το ημίχρονο!

bet365

H κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο προκάλεσε την αντίδραση των φίλων της ομάδας, καθώς με το σφύριγμα της λήξης αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες!

Ο κόσμος των Πειραιωτών βλέποντας τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας να μην μπορούν να σκοράρουν κόντρα στην Βέροια αλλά και να μην έχουν το πρόσωπο που ήθελε η κερκίδα το έριξαν στις αποδοκιμασίες. Με το που έληξε το πρώτο μέρος η ερυθρόλευκη εξέδρα ακούστηκαν δυνατά γιουχαϊσματα προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι... ιαχές διαμαρτυρίας ήταν μάλιστα για λίγο πολύ δυνατές και έγιναν αισθητά σε όλο το γήπεδο και φυσικά στους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων. Εκτός των άλλων αποδοκιμασίες και... γιούχα υπήρξαν και στην αλλαγή του Πάολο Μασάντο τόσο για τον Πορτογάλο χαφ όσο και για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα