Με σβηστές τις μηχανές (vid)

Με σβηστές τις μηχανές (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε ο Αναστόπουλος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, καθώς η ομάδα του επικράτησε εύκολα της Κέρκυρας με 2-0 και μπήκε με το δεξί στο 2013.

Κανένα εμπόδιο δεν μπόρεσε να βάλει η ομάδα στην Κέρκυρας στον Ατρόμητο, ο οποίος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 χωρίς να χρειαστεί καν να ανεβάσει στροφές και να σπαταλήσει δυνάμεις.

Μάλιστα, όπως φάνηκε η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα αφού για το σκορ διαμόρφωσαν οι δύο στόπερ του Ατρομήτου, λύνοντας έτσι το πρόβλημα στο σκοράρισμα που παρουσιάζει η ομάδα της Δυτικής Αττικής.

Ο Φυτανίδης ήταν αυτός που έκανε την αρχή στο 26', καθώς μετά την εκτέλεση φάουλ του Επστάιν βρέθηκε αμαρκάριστος και δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση.

Μόλις 5 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, σε μία φάση καρμπόν με το 1-0. Συγκεκριμένα στο 31' ο Επστάιν εκτελεί άλλη μία στημένη φάση, κόρνερ αυτή τη φορά και ο έτερος κεντρικός αμυντικός, ο Ταυλαρίδης θα δώσει αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του.

 

Η συνέχεια της αναμέτρησης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι παίκτες του Ατρομήτου κατέβασαν ταχύτητα και έκαναν εξοικονόμηση δυνάμεων, με την Κέρκυρα να μην μπορεί να πιέσει και να αφήνεται ουσιαστικά στην μοίρα της και να αποδέχεται σταδιακά την ήττα της.

MVP Επστάιν: Ο Γερμανός... σκότωσε την πρώην ομάδα του, καθώς ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και με δύο δικά του στημένα «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα, προσφέροντας έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του.

Στο ύψος του: Ο Φυτανίδης, που συνεχίζει να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και να αποτελεί «κολόνα» στην άμυνα του Ατρομήτου, ενώ πάντα είναι απειλητικός σε κάθε στημένο που προωθείται.

Αδύναμος Κρίκος: Όλη η Κέρκυρα, η οποία επηρεασμένης και από τις απουσίες ήταν απογοητευτική. Πολύ κακή αμυντική λειτουργία στα δύο τέρματα, ακίνδυνη στην επίθεση και γενικότερα έμοιαζε να μην ξέρει τι θέλει.

Ταμείο του gazzetta: Ο Ατρόμητος έδειξε για άλλη μία φορά πως είναι ομάδα με ποιότητα που μπορεί να προσφέρει πολλά. Εμφανής όμως και πάλι η αδυναμία που έχει στην επίθεση, όπου λείπει ο... γκολτζής. Στην αντίπερα όχθη, οι Φαίακες είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν σκληρά για την σωτηρία της, κάτι που έχει φανεί εδώ και καιρό. Αυτή τη στιγμή μάλιστα, που έχει αρκετές απουσίες και αποδεσμεύσεις τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Για να παραμείνει στην κατηγορία η Κέρκυρα θέλει πολύ προσπάθεια και σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση.

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης (84' Φάμπιο), Σουμπίνιο (76' Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (86' Καραμάνος), Κούτσι.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης (59' λ.τρ. Ηλιάδης), Τσουμάνης, Γκούμας, Κρητικός, Λεόν, Βασιλόγιαννης (71' Σίμωσης), Τσοκάνης, Μπάρκογλου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα