Στα χέρια με Φουρτάδο!

Στα χέρια με Φουρτάδο!

Γιώργος Τσακίρης
Στα χέρια με Φουρτάδο!

bet365

Οπαδοί της ΑΕΚ αντέδρασαν στις χειρονομίες του επιθετικού της ομάδας. O Φουρτάδο δέχθηκε επίθεση και αποχώρησε μαζί με όλη την ομάδα!«Ξώφαλτσες» σε Λίνεν, Κατίδη, στα Σπάτα η αστυνομία!

Η κόντρα με τον Εμίλιο Φουρτάδο και τους οπαδούς της Ένωσης ξεκίνησε από την Τρίπολη, με τον ποδοσφαιριστή να απαντά στις αποδοκιμασίες, ενώ κάποιοι τον κατηγορούν ότι προέβη και σε άσχημες χειρονομίες, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδρασή τους. Μάλιστα, φτάσαμε σήμερα στα Σπάτα να τον κυνηγήσουν και αν ισχύουν οι μαρτυρίες, να έρθουν στα χέρια!

Εγγύηση καλύτερων αποδόσεων στη novibet

Παράλληλα, υπάρχουν ισχυρισμοί σύμφωνα με τους οποίους κάποια... ξώφαλτσα χτυπήματα πήραν και τον Λίνεν χωρίς να είναι στόχος, στην προσπάθεια που έκανε ο Γερμανός τεχνικός να εκτονώσει την κατάσταση, όπως και τον Κατίδη! Στη συνέχεια ο Λίνεν μίλησε με τους οπαδούς, οι οποίοι του χρεώνουν αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά κυρίως την πρόφαση που βρήκε ότι λείπουν οι υπάλληλοι από τα Σπάτα και επηρεάζεται η ομάδα, κάτι που οι ίδιοι δεν πιστεύουν ότι ισχύει.
Ο Φουρτάδο αποχώρησε από το προπονητικό μαζί με όλη την ομάδα και έλεγε ότι δεν προκειται να ξαναπάει! Στο μεταξύ, στα Σπάτα έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο παίκτες και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος εξήγησαν ότι ελέγχουν την κατάσταση και δεν τους χρειάζονται.

Οι ποδοσφαιριστές είναι σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε και ο Λίνεν μιλώντας τους στη συνέχεια προσπάθησε να τους καθησυχάσει, λέγοντας τους πως θα μιλήσει με τους οπαδούς για να βρεθεί μια λύση ενώ τους ανακοίνωσε ότι έχουν ρεπό τη Δευτέρα για να ηρεμήσουν.

Τρομοκρατημένος ο Φουρτάδο
Μετά από όλα αυτά, ο Φουρτάδο μιλώντας στους συμπαίκτες του έλεγε πως «αυτή ήταν η τελευταία μέρα, δεν ξανάρχομαι εδώ. Τέλος»... Αν θα το κάνει πράξη ή όχι θα το δούμε αλλά το κλίμα, πλέον, όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι πολύ περίεργο και καλό θα είναι η ΑΕΚ να αποφύγει τα χειρότερα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα