Ευθύνες στους παίκτες από Λίνεν

Ευθύνες στους παίκτες από Λίνεν

Ευθύνες στους παίκτες από Λίνεν

bet365

Λάθος συμπεριφορά είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος είναι ο προπονητής της ομάδας και είναι δική του δουλειά να μη γίνονται λάθη!

«Νομίζω πως ήταν μεγάλο λάθος από την πλευρά μας ο τρόπος που λειτουργήσαμε μετά το γκολ που σημειώσαμε. Ανοίξαμε αδικαιολόγητα το παιχνίδι μετά το γκολ. Μας έλειπαν αρκετοί παίκτες και γι' αυτό θέλαμε να παίξουμε κλειστά και αμυντικά αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια γρήγορη αντεπίθεση και ίσως αυτό ήταν που άλλαξε το παιχνίδι και έφερε την ήττα», τόνισε ο Λίνεν μετά το τέλος του ματς.

Επειδή, πάντως, ο προπονητής είναι αυτός, είναι και δική του δουλειά να εξηγήσει στους παίκτες -που ούτως ή άλλως δεν πρέπει να είναι στην ΑΕΚ αλλά έτσι τα έφερε η ζωή...- τι πρέπει να κάνουν και πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στον αγώνα. Εκτός κι αν τους τα λέει αλλά δεν τον ακούν... Κι αυτό δικό του πρόβλημα θα είναι, όμως.

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ο Λίνεν ασχολήθηκε και με τους υπαλλήλους που δεν πάνε στα Σπάτα λόγω της κατάληψης από τους οπαδούς...

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός προπονητής.

Για το ματς: «Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Και νομίζω πως παρόλο που ο Αστέρας είναι από τις καλύτερες ομάδες, ειδικά στην έδρα της, προσπαθήσαμε να αμυνθούμε καλά και νομίζω πως με τους παίκτες που είχαμε σήμερα, φάνηκε πως ήταν πιθανό. Στο πρώτο ημίωρο κλείναμε καλά τους χώρους, σκοράραμε και ήμασταν καλοί. Μετά το πρώτο ημίωρο για άγνωστο λόγο ανοίξαμε το παιχνίδι μας και δεν υπήρχε λόγος να το κάνουμε. Ξαφνικά δοκιμάσαμε να παίξουμε επιθετικά και ήταν λάθος. Έπρεπε να παίξουμε αμυντικά, γιατί ήταν δεδομένο πως ο αντίπαλος θα μας πίεζε. Ανοιχθήκαμε, δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε το πλεονέκτημα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε τον αντίπαλο από το να παίξει επιθετικά. Και όσο περνούσε η ώρα ο αντίπαλος έδειχνε πως είχε την δυνατότητα να πετύχει περισσότερα γκολ. Και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την λειτουργία της αμυντικής γραμμής. Και είναι απίστευτο πως δεχθήκαμε τρια γκολ από αντεπιθέσεις, ενώ είχαμε το 1-1 που θα μπορούσε να είναι θετικό. Όταν όμως χάνεις τον έλεγχο της άμυνας, αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να διορθώσουμε».

Για την παρουσία του Παπαδημητρίου ως αριστερό μπακ και την απουσία από την ενδεκάδα Κορδέρο και Γκερέιρο: «Δεν υπήρχε αριστερό μπακ. Ο καινούριος παίκτης που πήραμε, δεν ήταν ακόμα έτοιμος. Ήξερα πως ο Παπαδημητρίου ήταν άπειρος, έκανε καλή δουλειά στις προπονήσεις, αλλά δεν νομίζω πως το πρόβλημα ήταν ο Παπαδημητρίου. Ο Αστέρας έχει πολύ δυνατή αριστερή πλευρά. Δεν ξέρω ποιόν άλλον θα μπορούσα να βάλω σ' αυτή την θέση του αριστερού μπακ. Ο Κορδέρο δεν ήταν πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, το ίδιο και ο Γκερέιρο. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από την παρουσία του. Αντίθετα ο Ρίκκα ήταν κάθε μέρα και καλύτερος μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και είχε πολύ καλή παρουσία . Δεν είναι η στιγμή να παίξουμε θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά να αμυνθούμε. Και γι αυτό και έπρεπε να παίξει ο Φέτσης. Το έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά όχι και στο δεύτερο. Και ήταν λάθος που κάποιοι ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο αντί να αμυνθούν, έπαιξαν επιθετικά. Μήπως θα προτιμούσατε να χρησιμοποιήσω τον Μπουγαϊδη; Ίσως με τον Τσουμάγκα να καλύψουμε το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο»

Για τις διοικητικές εξελίξεις: «Δε θέλω να μιλήσω για πράγματα που δεν ξέρω. Όλοι ελπίζουμε πως θα αλλάξουν τα πράγματα. Πως θα βελτιωθεί η κατάσταση στα οικονομικά και αυτή είναι η μόνη ελπίδα της ΑΕΚ να επιβιώσει. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά που κάνει η διοίκηση αυτή την στιγμή. Ο Δημητρέλος είναι ένας πρόεδρος που τα δίνει όλα για την ομάδα. Χωρίς αυτόν θα είχε εξαφανιστεί ήδη η ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι. Χωρίς λεφτά και με προσωπικές επαφές, πετυχαίνει κάποια πράγματα. Και είναι άδικο να δέχεται κριτική. Και όταν ένας άνθρωπος δίνει τόσο μεγάλη μάχη για να πετύχει κάποια πράγματα, είναι άδικο να τα ακούει. Ο Δημητρέλος είναι ένας άνθρωπος που ρισκάρει τα πάντα, ανιδιοτελώς. Ελπίζω να έρθει ένας επενδυτής, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε. Καταλαβαίνω πως οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι και θέλουν να πιέσουν για να βρεθεί λύση. Αλλά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, πολλά πράγματα δεν λειτουργούν, δεν μπορούμε να δουλέψουμε και να προετοιμάσουμε σωστά την ομάδα για τα παιχνίδια. Δεν μπορούν να έρθουν οι υπάλληλοι στα Σπάτα. Αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως. Καταλαβαίνω τους οπαδούς και την πρόθεση τους να πιέσουν. Είναι όμως ώρα να επιστρέψουν οι υπάλληλοι στην δουλειά τους. Αλλιώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Δεν μπορούμε να βελτιωθούμε μ' αυτήν την κατάσταση».

Για το ντεμπούτο Μητρόπουλου και Πετρόπουλου: «Και οι δυο έκαναν καλή δουλειά. Τα έδωσαν όλα. Σήμερα ο Πετρόπουλος δεν είχε στήριξη από τα άκρα. Και θέλουμε και δουλειά στην επίθεση. Στο μέλλον πρέπει να βρούμε μια ομάδα που θα αμύνεται καλά και παράλληλα θα υποστηρίζει τον επιθετικό της. Που θα παίρνει περισσότερες επιθετικές βοήθειες από τις πτέρυγες της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα