Απαρηγόρητος ο Φουστέρ

Απαρηγόρητος ο Φουστέρ

Δημήτρης Τομαράς
Απαρηγόρητος ο Φουστέρ

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ αδυνατούσε να πιστέψει την ατυχία που τον βρήκε σε ένα σημείο που είχε πάρει τα... πάνω του ενώ οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Ο Ισπανός χαφ ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος για τον τραυματισμό του που μπορεί να του στερήσει την δυνατότητα να αγωνιστεί στους διπλούς αγώνες της διοργάνωσης του Γιουρόπα Λιγκ με την Λεβάντε. Ο Φουστέρ τα... είχε με την κακή στιγμή που του έτυχε στην διάρκεια του εσωτερικού διτέρματος του Ολυμπιακού στην σαββατιάτικη προπόνηση, όπου επήλθε ο τραυματισμός του.

Όλοι οι συμπαίκτες του βέβαια έσπευσαν να του δώσουν δύναμη και κουράγιο ενόψει της συνέχειας ενώ και το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών ήταν από την αρχή στο πλάι του. Ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας πάντως θα κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να μπορέσει να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα