«Παραμύθι» κι ο Μπουμσόνγκ! (pics)

«Παραμύθι» κι ο Μπουμσόνγκ! (pics)

Νίκος Αθανασίου
«Παραμύθι» κι ο Μπουμσόνγκ! (pics)

bet365

Γύρισε να δέσει την άμυνα κι ήταν ο... κορυφαίος του Λεβαδειακού! 2«ασίστ» ο Μπουμσόνγκ, 2 γκολ ο Βασιλείου(1-2) και... τέζα ο τραγικός Παναθηναϊκός!

Τέσσερις μήνες μετά!

Μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ εμφανίστηκε ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ενώ είναι... φευγάτος το τελευταίο διάστημα, με τον «τριφύλλι» να ψάχνει τρόπο, ώστε να αποδεσμευθεί από το μεγάλο συμβόλαιο του Γάλλου στόπερ.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καρνέζης, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Σεϊταρίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Πίντο με τον «Μπουμ». Βιτόλο, Ζέκα και Σισοκό στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερά ο Κουίνσι, δεξιά ο Μαυρίας και στη κορυφή ο Τοτσέ.

Ο Μπουμσόνγκ... ισοφάρισε τον Τοτσέ!

Το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού, με την εξαιρετική κίνηση του Τοτσέ στο 12', ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει το «τριφύλλι» στο πρώτο μέρος. Το τέρμα του Ισπανού... αποκοίμισε αντί να λειτουργήσει ως βάση για περισσότερα γκολ αλλά ο Λεβαδειακός ήταν ακίνδυνος και δεν μπορούσε να πλησιάσει στην περιοχή του Καρνέζη. Πως ισοφάρισε;

Χάρη στην εξαιρετική ασίστ του... Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στον Στέλιο Βασιλείου! Ο στόπερ των γηπεδούχων έκανε το «τσαφ» και ο νεαρός φορ των Βοιωτών δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στο πλεκτό και το παιχνίδι στα ίσια.

Δύο γκολ και... τέλος. Τίποτα παραπάνω σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός ταλαιπώρησε την μπάλα, οι ποδοσφαιριστές του έκαναν τα εύκολα-δύσκολα και μετέτρεψαν σε ντέρμπι ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να... καθαρίσουν από νωρίς.

Ο Βασιλείου δεν συγχωρεί!

Τι και εάν τα Χριστούγεννα πέρασαν; Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ήταν γενναιόδωρος, δεν σταμάτησε τα δώρα του πρώτου ημιχρόνου και είπε να κάνει ακόμη ένα! Δώρο στον Λεβαδειακό και τον Βασιλείου, ο οποίος ήταν... killer, είπε «ευχαριστώ» στο νέο εγκληματικό λάθος του Γάλλου και με ιδανικό τελείωμα(75') χάρισε ένα τεράστιο «διπλό» στους Βοιωτούς!

Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που απείλησε με τον Σισοκό και τον Τοτσέ αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έναν Παναθηναίκό τραγικό, που στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν βλεπόταν και ανάγκασε τον κόσμο να φωνάξει το «πετάξτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ»!

Κάποιοι είχαν μείνει ακόμη στις διακοπές(Κουίνσι, Ζέκα), ο Μπουμσόνγκ έκανε ότι μπορούσε για να δημιουργηθούν προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του και το «τριφύλλι» παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

MAN OF THE MATCH: Ο Στέλιος Βασιλείου. Το «δολοφονικό ένστικτο» που έδειξε, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, οδήγησε τον Λεβαδειακό σε ένα πολύ σημαντικό διπλό. «Τελείωσε» ιδανικά τις φάσεις, στις οποίες του δόθηκε η ευκαιρία και πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Βοήθησε όταν χρειάστηκε και αμυντικά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μετά το τραγικό λάθος στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, ήταν εξαιρετικός και συνέβαλλε τα μέγιστα για να μην δεχθεί η ομάδα του ακόμη ένα τέρμα. Ο Κυριακίδης είχε εξαιρετικές αποκρούσεις, κατέβασε ρολά και έτσι... ξεχρέωσε την γκάφα που έκανε στην αρχή του ματς. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Προφανώς και είναι από τα... εύκολα, καθώς ο άνθρωπος προσπάθησε πολύ για να βρεθεί σε αυτή την κατηγορία αλλά και στο στόχαστρο των φίλων του Παναθηναϊκού. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό και ήταν καθοριστικός για τον... αντίπαλο. Το πρώτο γκολ του Λεβαδειακού ήταν από δική του... τελική πάσα στον Βασιλείου ενώ το δεύτερο ξεκινά από ερασιτεχνικό λάθος που κάνει έξω από την περιοχή. Τραγικός, για κλάματα, έχει ευθύνες όποιος επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει απόψε, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Κυριακίδη, ο οποίος αν και είχε καθοριστικές επεμβάσεις, ευθύνεται απόλυτα για το γκολ του Τοτσέ που ο Παναθηναϊκός παίρνει κεφάλι στο σκορ. Κάνει τραγική έξοδο και δίνει την ευκαιρία στον Ισπανό επιθετικό να τελειώσει την φάση, με δεύτερη προσπάθεια!

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σωστή διαιτησία από τον Στυλιάρα και τους βοηθούς του που «έβγαλαν» χωρίς προβλήματα το ματς.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Λεβαδειακός έκανε ένα τεράστιο αποτέλεσμα απόψε στη Καλογρέζα. Με τον Βασιλείου να σκοράρει δύο γκολ και τον... Μπουμσόνγκ να «σερβίρει» στην Βοιωτούς, ο Παναθηναϊκός μπήκε με το αριστερό στο 2013 και συνέχισε τις τραγικές εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα