«Θέλουμε να δουλέψουμε με Αναστοπουλο»

«Θέλουμε να δουλέψουμε με Αναστοπουλο»

Gazzetta team
«Θέλουμε να δουλέψουμε με Αναστοπουλο»

bet365

Μόνο τη νίκη έχει ως στόχο ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο Περιστέρι, σύμφωνα με τον Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έλευση του Νίκου Αναστοπουλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Κέρκυρα έχει ανάγκη τους βαθμούς, όμως εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να διεκδικήσουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε να είμαστε στις ψηλές θέσεις και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά ώστε την Κυριακή να φανούμε έτοιμοι».

Για την έλευση του Νίκου Αναστοπουλου στον σύλλογο του Περιστερίου είπε: «Είναι χαρά μας που ήρθε ο κύριος Αναστόπουλος, θέλουμε να δουλέψουμε πολύ μαζί του και να αφομοιώσουμε ότι μας πει γρήγορα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα