Ανάβουν τα… Φώτα!

Μαριάννα Αξιοπούλου
Ανάβουν τα… Φώτα!

bet365

Η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου είναι και εορταστική. Την παραμονή των Φώτων, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ, ο Πλατανιάς τον ΠΑΣ και ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό, στα τρία ματς που ανοίγουν την αυλαία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ

Το ποδαρικό στο νέο έτος θα επιθυμούσαν και οι δύο να είναι καλύτερο! Ο Αστέρας Τρίπολης προκειμένου να έχει ευκολότερο έργο να ξορκίσει το κακό που τον βρήκε στο τέλος του προηγούμενου έτους, όπου έμεινε τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να τον πιάσει ο Ατρόμητος στην τρίτη θέση, αλλά και να πλησιάσουν Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Τρίπολης παραμένει αήττητη στην έδρα της, ενώ κόντρα στην ΑΕΚ η παράδοση είναι μοιρασμένη με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα. Οι δύο ομάδες, μάλιστα, έχουν βρεθεί αντιμέτωπες ξανά σε πρεμιέρα νέου χρόνου, όταν στις 6 Ιανουαρίου του 2008, ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 2-1 της ΑΕΚ. Για την ομάδα του Έβαλντ Λίνεν, που θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο, ξεκινάει ένας γύρος, όπου κάθε ματς είναι τελικός και από κάθε ματς πρέπει να βρίσκει τρόπο να παίρνει βαθμούς. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και στοχεύει, χάρη και στη μεταγραφική ενίσχυση, να καταφέρει να βρει τρόπο να παίρνει αποτελέσματα ώστε να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Αστέρα Τρίπολης
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 5/1, 17:15 (NS3)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ξάνθη-Αστέρας 1-1, Αστέρας-Άρης 1-1, ΟΦΗ-Αστέρας 2-1 / ΑΕΚ-Γιάννινα 2-1, Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-0, ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-1.
EXIT POLL: 1: 1,73 Χ: 3,65 2: 6,40
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Φούλοπ (τραυμ.), Σανκαρέ (τραυμ.), Κουρμπέλης (τραυμ.), Ουσέρο (τραυμ.) - Βλάχος (τιμωρ.), Κοντοές (τιμωρ.), Λαγός (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Τριτσώνης, Σαραϊδάρης, Σωτηρόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ξεκινά το πρωτάθλημα με το δικό μας παιχνίδι με την ΑΕΚ και η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε. Βλέπαμε Αγγλία να παίζουν ποδόσφαιρο και εμείς έχουμε να παίξουμε 20 ημέρες σχεδόν. Αυτό μπορεί να κάνει και κακό στα εισιτήρια. Εδώ στην Τρίπολη είχε τόσο κόσμο που ήρθε για τα Χριστούγεννα. Πρέπει να το δουν αυτό οι αρμόδιοι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα την ΑΕΚ και σαν επαγγελματίες να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς». Σάκης Τσιώλης.

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Προσπαθούμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Οι παίκτες κατά τη διάρκεια των εορτών για τα Χριστούγεννα, προσπάθησαν να δουλέψουν περισσότερο και τώρα, για περίπου μιάμιση εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι». Έβαλντ Λίνεν

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η προϊστορία τους εξαντλείται στην λευκή ισοπαλία του πρώτου γύρου. Η… ιστορία, όμως, της αναμέτρησης είναι σημαντική για περισσότερους από έναν λόγους. Αρχικά είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος αντιμετωπίζει στην πρώην του ομάδα και θα έχει απέναντί του γνώριμα πρόσωπα. Αφετέρου, είναι η βαθμολογική αξία του αγώνα. Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε παρά την αλλαγή προπονητή να σταθεροποιηθεί και φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη, συνεπώς θέλει να πάρει τη νίκη σε ένα ματς που γίνεται στην έδρα του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, αντιθέτως, χάρη στην πορεία του τους δύο τελευταίους μήνες του 2012, βρέθηκε στην τέταρτη θέση και κερδίζοντας στα Χανιά, μπορεί να ζωγραφίζει μια γραμμή που θα οριοθετεί τον καινούργιο στόχο του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα των Ιωαννίνων παρουσιάζεται συνήθως καλύτερη μακριά από την έδρα της και με τρεις νίκες εκτός έδρας, αποδεικνύει ότι απειλεί οποιονδήποτε αντίπαλο.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Περιβολίων
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 5/1, 17:15 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1, Πλατανιάς-Βέροια 0-0, Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-0. / ΑΕΚ-Γιάννινα 2-1, Κέρκυρα-Γιάννινα 0-2, Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3.
EXIT POLL: 1: 2,60 Χ: 3,10 2: 3,24
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Ζάλοντουκ (τραυμ.), Γκαστόν Γκονζάλες (τραυμ.), Άλκης (τραυμ.) – Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Σπάθας, Ακριβός, Φαντόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: -

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Από τη στιγμή που οι τράπεζες είναι κλειστές, το ενδιαφέρον μπορεί να στραφεί στο αγωνιστικό επίπεδο. Ειδικά, εφόσον τα ΑΤΜ δεν μπορούν να εμφανίσουν τυχόν έμβασμα από το εξωτερικό! Ο Παναθηναϊκός περιμένοντας τα λεφτά του πρίγκιπα, αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στην πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση του 2013 κι αφού πέρασε η μπόρα που είχε ξεσπάσει μετά την ήττα από τη Βέροια. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για πρώτη φορά απ’ τη μέρα που ανέλαβε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αλλά έχει κι έναν αντίπαλο που ήταν φορμαρισμένος στο τέλος του χρόνου. Οι Βοιωτοί είχαν μια ήττα σε έξι ματς, όμως δεν έχουν κατορθώσει ποτέ στην ιστορία τους να αποσπάσουν έστω και ισοπαλία εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό. Μετρούν δώδεκα ήττες σε ισάριθμα ματς.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΟΑΚΑ
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 5/1, 19:30 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2, Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 2-2, Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0. / Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 1-0, Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-0.
EXIT POLL: 1: 1,66 Χ: 3,69 2: 7,00
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χριστοδουλόπουλος (εκτός αποστολής) - Χοσέμι (τιμωρ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Στυλιάρας, Μαγιάννης, Ποντίκης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Στον πρώτο γύρο αντιμετωπίσαμε τον Λεβαδειακό και ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε κερδίσει αυτήν την ομάδα. Αυτό που έχουμε στόχο είναι να παίξουμε καλά και να πάρουμε την νίκη, γιατί παίζουμε εντός έδρας, αλλά και γιατί θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε. Τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε πέρυσι, βασίζονταν κυρίως στην κατοχή της μπάλας. Θέλω να πιστεύω ότι αν μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, σίγουρα θα έχουμε πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες για να κερδίσουμε και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό». Σέμα Βελάσκες

«Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και δεν έχει σημασία η βαθμολογική του θέση και τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε, θα σεβαστούμε αλλά δεν θα φοβηθούμε τον αντίπαλό μας. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και επειδή ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα κριθεί και στη δική μας απόδοση, αν καταφέρουμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια κλείνοντας τους χώρους και παράλληλα μην αφήνοντας τον Παναθηναϊκό να έχει πολλές προσπάθειες μπροστά στο τέρμα μας, μπορούμε να ελπίζουμε. Αν δεν καταφέρουμε να τον απομακρύνουμε από την εστία τότε θα έχουμε πρόβλημα». Παναγιώτης Κόρμπος

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υπάρχουν λόγοι… Λόγοι που το συγκεκριμένο ματς είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και ταυτόχρονα τα πιο αμφίρροπα της αγωνιστικής. Αφενός είναι ο Άρης, ο οποίος χρειάζεται κάθε βαθμό που μπορεί να πάρει και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το 2013, ώστε να καλύψει τις αμαρτίες του ’12. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φάνηκε να ανακάμπτει με τρεις σερί ισοπαλίες στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά αγνοεί τη νίκη από τις 5 Νοεμβρίου και θέλει να πανηγυρίσει κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά του κάνει τη ζωή δύσκολη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Πανιώνιος έχει ως οδηγό τις ζημιές που έκανε τα προηγούμενα χρόνια, πότε με ισοπαλίες και πότε με νίκη, αλλά και το εκπληκτικό του ξεκίνημα στον πρώτο γύρο. Οι κυανέρυθροι έχουν τέσσερις συνεχόμενες ήττες και τον αποκλεισμό στο κύπελλο, όμως χάρη στα αποτελέσματα που είχαν πάρει νωρίτερα, μπορούν να βρίσκονται πολύ μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη θα τον απαλλάξει, όμως, κυρίως από τη γκρίνια του κόσμου και την πίεση.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: «Κλεάνθης Βικελίδης»
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 6/1, 15:00 (ΝS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Άρης-Ατρόμητος 1-1, Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1-1, Άρης-Ξάνθη 0-0. / Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2, Ξάνθη-Πανιώνιος 4-0, Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2.
EXIT POLL: 1: 2,31 Χ: 3,25 2: 3,60
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Αγκάνθο (τραυμ.) - Αραβίδης (τιμωρ.), Μενδρινός (τιμωρ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Γιάχος, Καρσιώτης, Ευθυμιάδης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Η ομάδα πρέπει να είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Θα πρέπει να δείξει αυτό το πρόσωπο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κοιτάξει να κερδίσει το παιχνίδι. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε και βεβαίως να επιδιώξουμε να κάνουμε και μια καλή εμφάνιση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλα 15 παιχνίδια και θα πρέπει να κοιτάξουμε συνολικά την πορεία που πρέπει να διαγράψει η ομάδα. Με πέντε- έξι νίκες θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον αρχικό στόχο. Επομένως, δεν θα μεταδώσω άγχος στους ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό παιχνίδι, είναι κρίσιμο παιχνίδι, θέλουμε να το κερδίσουμε, όμως μετά απ’ αυτό υπάρχουν άλλα δεκατέσσερα». Λούκας Άλκαραθ

«Ατού μας είναι το οικογενειακό κλίμα και τα καλά αποδυτήρια. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και μοχθούν καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες, οικονομικές και άλλες όπως όλη η Ελλάδα άλλωστε. Το θέμα είναι όσα κερδίσαμε στο πρώτο μισό να τα διαχειριστούμε σωστά και να παίξουμε πιο ώριμα. Στόχος μας είναι η παραμονή και το λέγαμε από την αρχή όταν ήμασταν ψηλά στη βαθμολογία. Ο Πανιώνιος πρέπει να μείνει τουλάχιστον δύο σερί χρόνια στη Σούπερ Λίγκα για να δει φως στο τούνελ». Δημήτρης Ελευθερόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ποδαρικό για το 2013 για τον Ατρόμητο είναι λίγο διαφορετικό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έφυγε στο φιλάνε του προηγούμενου έτους, αφού χρεώθηκε την αποτυχία του αποκλεισμού από το κύπελλο Ελλάδας και αποφάσισε να παραιτηθεί. Ο Νίκος Αναστόπουλος μέσα σε λίγα 24ωρα άφησε τον ΟΦΗ για την ομάδα το φιναλίστ του κυπέλλου, που υποδέχεται την Κέρκυρα θέλοντας να συνεχίσει το εντός έδρας σερί τεσσάρων νικών στα τελευταία ματς που έχει δώσει στο Περιστέρι. Η προϊστορία κόντρα στην Κέρκυρα είναι υπέρ του με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα εντός έδρας ματς, όμως ο νέος τεχνικός του είχε ηττηθεί από τον Άκη Μάντζιο στην αναμέτρησή τους στον πρώτο γύρο. Η Κέρκυρα, η οποία έχει να κερδίσει από τον Οκτώβριο και να πάρει βαθμό από τις 25 Νοεμβρίου, θέλει να ξεκινήσει καλά το δεύτερο γύρο για να μπορέσει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Περιστερίου
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 6/1, 17:15 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Άρης-Ατρόμητος 1-1, Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-2, ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-1. / Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0, Κέρκυρα-Γιάννινα 0-2, Κέρκυρα-Πανθρακικός 0-2.
EXIT POLL: 1: 1,55 Χ: 4,04 2: 7,57
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Μπρίτο (τιμωρ.) – Μπουκουβάλας (τιμωρ.), Αγρίτης (τραυμ.), Στρατηλάτης (αμφιβ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Τοπούζης, Δημητριάδης, Γρεβένης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Όπως έκανα σε όλες τις ομάδες, έτσι και τώρα θα δώσω την ψυχή μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλέψουμε συλλογικά ο καθένας από τον τομέα του για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας αρχής γενομένης από το ματς με τη Κέρκυρα. Αυτό είναι που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο του Περιστερίου, ότι θα δώσω και τη ψυχή μου για το μεγαλείο του Ατρόμητου». Νίκος Αναστόπουλος

«Όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε κάτι διαφορετικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερη εικόνα, αλλά τόσο γρήγορα με τόσο νέα ομάδα. Όταν χτίζεις θέλεις να πάρεις το αποτέλεσμα με κάθε τρόπο. Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Κέρκυρας. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση μεσοεπιθετικά και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο». Άκης Μάντζιος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Η προϊστορία κοντράρεται με το φορμάρισμα… Ο Πανθρακικός έκλεισε εντυπωσιακά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και παρέμεινε αήττητος σε έξι ματς, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να χάνει μόνο στο ντεμπούτο του. Μόνο που κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Κομοτηνής δεν έχει κατορθώσει να πάρει ούτε βαθμό σε έξι ματς, που δημιουργούν μια συντριπτική παράδοση υπέρ του δικεφάλου του βορρά. Ο τεχνικός του Πανθρακικού είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, όσο κι αν δεν θέλει να δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα στο ματς, αφού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στον οποίο απέτυχε και απολύθηκε πολύ γρήγορα πριν από δύο χρόνια. Ο δικέφαλος του βορρά είναι το φαβορί για τον αγώνα και θέλει μέσα στο 2013 να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο απ’ το 2012 στα εκτός έδρας ματς, που ήταν η αχίλλειος πτέρνα του, αφού σε σύνολο οκτώ αγώνων κέρδισε μόνο τα τρία.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 6/1, 17:15 (ΝS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΟΦΗ-Πανθρακικός 1-1, Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-0, Κέρκυρα-Πανθρακικός 0-2. / Βέροια-ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 1-0, Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-3.
EXIT POLL: 1: 4,50 Χ: 3,36 2: 2,00
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Μιχαλόπουλος (τραυμ.), Μακρυδημήτρης (τραυμ.), Σκλιοπίδης (τραυμ.) - Αθανασιάδης (τιμωρ.), Κουμάλο (Κόπα Άφρικα), Έτο (τραυμ.), Πάμπλο Γκαρσία (τραυμ.), Κωνσταντινίδης (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Κάκος, Τάτσης, Μπαλτάς
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ξεκινάει μία νέα χρονιά και ένας δεύτερος γύρος με όνειρα και φιλοδοξίες. Μετά τη διακοπή, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όπως ήμασταν πριν από αυτήν. Έχουμε βεβαρημένο πρόγραμμα αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ με καλούς παίχτες και καλό προπονητή. Στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα και για αυτό δουλέψαμε μέχρι στιγμής. Για μένα κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο. Η ομάδα μου θέλω να πετύχει τον στόχο και ελπίζω ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Έχω αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, όπως και έχω διατελέσει προπονητής, ωστόσο αυτή τη στιγμή είμαι στον Πανθρακικό και θα δώσω και την ψυχή μου». Παύλος Δερμιτζάκης (Πανθρακικός)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ

Στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου το ενδιαφέρον μοιάζει μονόπλευρο. Δεν υπάρχει και η συμμετοχή του Μάικλ Ολαϊτάν, ώστε κάτι να κάνει πιο ελκυστική τη Βέροια. Ο Ολυμπιακός έχει μια συντριπτική παράδοση της τάξεως του 14-0-0 ως γηπεδούχος απέναντι στη βασίλισσα του βορρά. Έχει χάσει στο Στάδιο Καραϊσκάκη μόνο το 1998, όμως σε εκείνο το ματς που ήταν φιέστα πρωταθλήματος, γηπεδούχος λογιζόταν η Βέροια. Χρειάζονται κι άλλα; Στην έδρα τους τη φετινή σεζόν μετρούν εφτά νίκες και καμία βαθμολογική απώλεια με το εμφατικό 19-2 στα γκολ! Οι νεοφώτιστοι είναι αήττητοι από τότε που άλλαξαν προπονητή, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, όμως στο Φάληρο θα κατέβουν με μισή ομάδα, λόγω τιμωριών και τραυματιών.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Καραϊσκάκη
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 6/1, 19:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-2, Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2. / Βέροια-ΠΑΟΚ 0-0, Πλατανιάς-Βέροια 0-0, Βέροια-Παναθηναϊκός 3-0.
EXIT POLL: 1: 1,18 Χ: 8,00 2: 21,00
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Σιόβας (τραυμ.), Αμπντούν (τραυμ.), Ιμπαγάσα (τραυμ.), Κάρολ (αμφιβ.) - Γεωργιάδης, Καλί, Μπαργκάν, Ολαϊτάν (τιμωρημένοι).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Καλογερόπουλος, Αλεξέας, Τουμπακάρης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Η Βέροια είναι μία ομάδα η οποία έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη βελτίωση. Στα τελευταία έξι παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα του κυπέλλου, δεν έχει χάσει. Μέσα στο γήπεδό μας, οφείλουμε να είμαστε πιο δυνατοί. Πρέπει να είμαστε η καλύτερη ομάδα. Και να κερδίσουμε τους βαθμούς που θα διεκδικήσουμε. Αλλά ταυτόχρονα να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας ένα ωραίο θέαμα». Λεονάρντο Ζαρντίμ (Ολυμπιακός)

ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ

Δευτέρα του Άη Γιαννιού κι έκλεισε και στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής, έχουμε εορτάσαντα! Ο Γιάννης Πετράκης, σε βιογραφικό σε Ηρόδοτο, Αστέρα Τρίπολης, Αστέρα Ρεθύμνου, Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό και Χανιά, αλλά μόνο σε μικρότερες κατηγορίες, είναι το κεντρικό πρόσωπο, αφού θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δοκιμάζονται στην Ξάνθη, μια έδρα που έχουν να κερδίσουν από το 2003 και συνολικά δεν έχουν την καλύτερη παράδοση, αφού η προϊστορία είναι 12-5-4. Επιπλέον, ο ΟΦΗ είναι απ’ τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας και βρίσκεται στη 12η θέση της ειδικής βαθμολογίας με μόλις τέσσερις βαθμούς σε εφτά ματς. Η ακριτική ομάδα έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη, όμως το μεγάλο της πρόβλημα είναι να παίρνει τα παιχνίδια και να σκοράρει έχοντας την τρίτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Το ματς με τον Πανιώνιο και τα τέσσερα γκολ είναι οδηγός για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που επέστρεψε για να ολοκληρώσει το έργο του.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Πηγάδια
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 7/1, 19:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ξάνθη-Αστέρας 1-1, Ξάνθη-Πανιώνιος 4-0, Άρης-Ξάνθη 0-0. / ΟΦΗ-Πανθρακικός 1-1, Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-2, ΟΦΗ-Αστέρας 2-0.
EXIT POLL: 1: 2,10 Χ: 3,30 2: 4,77
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη - Ζορμπάς (τιμωρ.), Λαμπρόπουλος (τιμωρ.), Σίσιτς (απών), Παπάζογλου (αμφιβ.)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Μάνταλος, Γκάγκας, Καρατζίκας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Φέτος ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες το πρωτάθλημα όμως με το τέλος του πρώτου γύρου μόνο ευχαριστημένοι δεν πρέπει να είμαστε από τη βαθμολογική μας συγκομιδή. Ωστόσο έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο και πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας. Πλέον όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα για την νίκη. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε». Σπύρος Βάλλας

«Πιστεύω ότι κάναμε μια καλή πορεία στον πρώτο γύρο αν και μπορούσαμε να είχαμε και παραπάνω βαθμούς. Η ομάδα αν και είναι αρκετά νέα έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Ελπίζω η συνέχεια του δευτέρου γύρου να φέρει τα αποτελέσματα που δεν πήραμε στον πρώτο γύρο έτσι ώστε να χαρούν και οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος. Πιστεύω με τη νέα χρονιά και τον καινούργιο προπονητή να πάνε όλα καλά». Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα