Λίνεν: «Χαρούμενος για Κλωναρίδη»
Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός στη Nova.
Για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη: «Είναι μια μεγάλη πρόσκληση για εμάς. Προσπαθούμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Οι παίκτες κατά τη διάρκεια των εορτών για τα Χριστούγεννα προσπάθησαν να δουλέψουν περισσότερο και τώρα για περίπου μιάμιση εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».
Για την παρουσία των Πετρόπουλου και Μητρόπουλου: «Έχουμε έναν ακόμα σημαντικό παίκτη στη θέση του αμυντικού χαφ (σ.σ Μητρόπουλος) που ξέρει να κρατάει τη θέση του και φυσικά με τον Πετρόπουλο στην επίθεση, ο οποίος είναι ένας έμπειρος επιθετικός που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και έχει παραστάσεις από την κατηγορία. Είναι παίκτες που σίγουρα θα μας βοηθήσουν».
Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Εμείς ακόμα προσπαθούμε να πάρουμε επιθετικούς παίκτες, ιδιαίτερα στο αριστερό άκρο, αλλά και ίσως ένα επιτελικό χαφ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, επειδή πάντα λέμε ότι χρειαζόμαστε ακραίους. Γι' αυτό και ακόμα ψάχνουμε».
Για τον Κλωναρίδη: «Είναι ένας από τους υποψήφιους και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν ένας παίκτης σαν αυτόν επιστρέψει σε εμάς».
Για τον Μπαργκάν: «Δε θα ήθελα να σχολιάσω παίκτες από άλλες ομάδες, επειδή αυτοί οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο και δεν είναι σωστό να μιλάμε δημόσια για κάτι που μπορεί να γίνει. Αν όμως μπορούμε να βρούμε παίκτες με τέτοια ποιότητα θα είναι πολύ καλό για την ομάδα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
