«Εξοδούχος» ο Λάζαρος!
Θυμίζουμε ότι μετά το... πράσινο κάζο στην Βέροια, το όνομα του διεθνή μεσοεπιθετικού ήταν ψηλά στην λίστα των προς αποχώρηση παικτών έστω κι αν στην πορεία ο Ρότσα για το καλό του Παναθηναϊκού προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.
Τελικά στην πορεία έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον Χριστοδουλόπουλο να θεωρείται επί της ουσίας ξένο σώμα κι απλά να περιμένει το «τριφύλλι» κάποια πρόταση από το εξωτερικό για να τον παραχωρήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που ο τεχνικός της ομάδας τον άφησε εκτός αποστολής για το Σαββατιάτικο ματς του ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό!
Εκτός της 22μελούς αποστολής (θα αποκλείσει άλλους 4 πριν το ματς), πέρα από τον Χριστοδουλόπουλο έμειναν οι νεαροί Ταμπάκης, Λαγός, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Μπουμσόνγκ στην αποστολή αν και πιθανότατα θα είναι ο ένας από τους 4 που θα κοπούν το μεσημέρι του Σαββάτου!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
