Με μεταγραφές και... Φουρτάδο!

Με μεταγραφές και... Φουρτάδο!

Με μεταγραφές και... Φουρτάδο!

bet365

Οι Πετρόπουλος και Μητρόπουλος είναι κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και το ίδιο ισχύει και για τον... κομμένο Φουρτάδο.

Από την Πέμπτη η Ένωση είχε μαζέψει όλα όσα χρειαζόταν για να δοθεί δικαίωμα συμμετοχής στους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο που αποκτήθηκαν τώρα και την Παρασκευή όλα πήγαν καλά. Ετσι, ο Εβαλντ Λίνεν υπολογίζει κανονικά στους δύο ποδοσφαιριστές και γι' αυτό βρίσκονται και στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Σε απόδοση 5.50 στην sportingbet το διπλό της ΑΕΚ στην Τρίπολη

Εκπληξη δεν είναι αυτό, έκπληξη είναι το γεγονός ότι στην αποστολή βρίσκεται και ο Φουρτάδο, παρά το γεγονός ότι μέχρι και πριν λίγες μέρες θεωρούνταν τελειωμένος για την ΑΕΚ... Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Κατίδης, ο οποίος λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπώρησε την τελευταία εβδομάδα έχασε αρκετές προπονήσεις και προφανώς ο Λίνεν δεν τον θεωρεί έτοιμο.

Οι υπόλοιποι της αποστολής, πλην των Πετρόπουλου, Μητρόπουλου και Φουρτάδο δηλαδή, είναι οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Κορδέρο, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φέτσης, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Από την προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή απουσίαζε ξανά ο Παναγιώτης Λαγός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα