«Όλοι οι καλοί χωράνε»

Gazzetta team
«Όλοι οι καλοί χωράνε»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Aπάντηση μέσω πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές αποφάσισε να δωσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης στον εκπρόσωπο των υποψήφιων επενδυτών Δημήτρη Καραγιάννη.

Το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» με δηλώσεις του σε τοπικό εαδιοφωνικό σταθμό της Μαγνησίας τόνισε πως προχωράει στην κίνηση αυτή προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του θεσσαλικού συλλόγου, ενώ γνωστοποίησε πως ουδέποτε είχε στα χέρια του γραπτή πρόταση αλλά και το ότι ετοιμάζει τρείς μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Σπορ FM:

«Δέχομαι πόλεμο. Όλος ο Βόλος γνωρίζει από που προέρχεται και τι ακριβώς είναι. Δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Με τις υπάρχουσε συνθήκες δεν παραχωρώ την ΠΑΕ στους Βολιώτες επενδυτές. Τα γραφεία είναι έτοιμα στο Πανθεσσαλικό. Και μάλιστα είναι όλα πληρωμένα, όχι σαν κάποτε που ήρθαν και μας τα πήραν. Δεν είχα ποτέ γραπτή πρόταση. Μόνο μέσα από τα σάιτ ενημερώνομαι. Αύριο θα υπάρξουν νέες πληρωμές στον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα εξοφληθούν. Η ομάδα θα ηρεμήσει στα αποδυτήρια και θα δει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να προχωρήσουμε σε 2-3 μεταγραφές άμεσα. Θα πα΄ρουμε τρείς παίκτες οπωσδήποτε. Ο Ολυμπιακός θέλει Έλληνες ποδοσφαιριστές και έτοιμους να προσφέρουν.

Πιστεύω ότι οπι ποδοσφαιριστές μας είναι πολύ καλοί. Απλά υπάρχουν 25 ματς ακόμη και χρειάζονται εναλλακτικές λύσεις. Ζητώ την στήριξη των φιλάθλων και όλου του κόσμου. Να στηρίξει όχι εμένα, αλλά τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι οι καλοί χωράνε στον Ολυμπιακό Βόλου. όποιος θέλει να βοηθήσει καλώς να ορίσει. Τα εισιτήρια που έχουμε βγάλει στους παίκτες είναι μετ'επιστροφής και έχουν πληρωθεί από μας. Όλα τα άλλα είναι ανακριβή. Αν ο κ. Γιαννόπουλος έστειλε χρήματα, δεν γνωρίζω για ποιό λόγο το έκανε . Θα λειτουργήσουμε την ομάδα και δεν θα χρεωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι το τέλος της περιόδου. Στόχος είναι η απευθείας άνοδος της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

 

Γι'αυτό κάναμε τώρα αυτές τις μεταγραφές. Ο κ. Τσιάτσιος έχει ζητήσει να φύγει, όχι όμως γιατί του χρωστάμε χρήματα. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα του. Με τον κ. Καρά είχαμε κάνει συμφωνητικό. Όλα υπάρχουν στα χαρτιά. Όσον αφορά τον κ. Βαζάκα και τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Την συμφωνί με τον κ. Παπαδόπουλο την έκανε ο κ. Γιαννόπουλος. Εγώ ήμουν λίγο επιφυλακτικός, αλλά τελικά λόγω των αποτελεσμάτων ενέδωσα. Δεκαπένετε μέρες κάναμε συζητήσεις και είχαμε μιλήσει με 2-3 προπονητές με υπόδειξη του κ. Γιαννόπουλου. Απλά εγώ πήρα την τελική απόφαση, όταν είδα πως η ομάδα υποχωρούσε στο βαθμολογικό πίνακα. Ζητούμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο»

Γιαννόπουλος: «Έχω τις αποδείξεις»

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του πρόεδρου του βολιώτικου συλλόγου παρέμβαση στον ίδιο ραδιοσταθμό έκανε και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τάκης Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

"Είχα ενημερώσει ότι πριν φύγουν οι ποδοσφαιριστές για την Αργεντινή, ήθελαν κάποια χρήματα, διότι τα εισιτήριά τους ήταν για το Μπουένος Άιρες αλλά ο Ογιαρμπίδε και ο Μπολάτι πήγαιναν σε Ουρουγουάη και Κόρδομπα αντίστοιχα. Για τον Ντεβάλις πλήρωσα 1.100 ευρώ από την τσέπη μου για τα εισιτήρια επιστροφής του μετά τη λύση συνεργασίας. Ο Ογιαρμπίδε πήρε 700 ευρώ πριν τις γιορτές για να πάει στην Αργεντινή αλλά δεν του έφθασαν. Ενημέρωσα την ομάδα. Δεν του έστειλαν επιπλέον χρήματα και με έπαιρνε η γυναίκα του και έκλαιγε στο τηλέφωνο. Εγώ έστειλα 400 ευρώ για να μπορέσει να γυρίσει ο παίκτης. Έχω τις αποδείξεις και δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Όσον αφορά στον προπονητή, μετά το ματς με τον Βύζαντα, είπα στον κ. Μποτσιβάλη ότι δεν θέλω να αλλάξουμε τον κ. Βαζάκα, ότι δεν συμφωνώ".

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα